Kantoor te huur Brussel Elsene, Louizalaan / Avenue Louise 65

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Stefania 1 min. lopen (7 m)
 • Metrostation Stefania 1 min. lopen (17 m)
 • Treinstation gare du congres 13 min. lopen (1,0 km)
 • Metrostation Louiza 4 min. lopen (0,3 km)
 • Park 8 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (45 m)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Louizalaan / Avenue Louise 65

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel (Elsene)

Denk je er over om een kantoor te huur te nemen in Brussel Elsene aan de Louizalaan / Avenue Louise, maar weet je niet waar je moet beginnen? Daar kunnen wij je heel gemakkelijk antwoord op geven. We hebben diverse kantoren te huur in ons aanbod aan de Louizalaan / Avenue Louise. Lees snel verder en ontdekt alles over dit interessante business center aan Louizalaan / Avenue Louise in Brussel Elsene.

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum biedt kantoorruimtes en werkplekken aan. Kantoorruimten zijn in dit bedrijvencentrum te huur in verschillende formaten. Zo huur je een kantoorkamer voor 2 personen al voor een prijs vanaf €714,- per maand. Voor een private kantoorunit voor 8 personen betaal je een prijs vanaf €2856,- per maand. Gemiddeld betaal je een huurprijs vanaf €357,- per persoon per maand. Wil je liever klein beginnen? De coworking biedt diverse werkplekken Je huurt al een werkplek vanaf €258,- per maand.

Genoeg parkeerruimte, supersnel internet en een exclusieve locatie

Met een kantoor te huur aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel Elsene krijg je een groot aantal voordelen erbij. Wanneer je met de wagen naar het werk reist dan hoef je niet bang te zijn dat je hem nergens kan parkeren. Er zijn namelijk meer dan genoeg parkeerplekken beschikbaar die je voor een meerprijs kunt huren. Tegenwoordig kan je zonder supersnel internet niets meer, daarom geniet je hier van onbeperkt high speed internet. Het business center staat op het Stefaniaplein en rondom zijn veel exclusieve bars, restaurants en boetiekjes. Een kantoor te huur met verschillende services in een uniek stukje Brussel.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel Elsene ben je goed bereikbaar. Het verkeer loopt hier door een tunnel waardoor dit gedeelte van de stad rustiger is qua verkeer. Je kantoor te huur is ook uitstekend bereikbaar met de bus en de metro. Rondom het pand vind je ook hotels, zo zit NH Hotels op nog geen 100 meter afstand. Ideaal om internationale gasten in te laten verblijven.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Louizalaan / Avenue Louise?

Ben je enthousiast en wil je een kantoor te huur aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel Elsene? Neem dan contact op met onze kantoorexperts voor al je vragen. Je kunt ook een gratis rondleiding inplannen indien gewenst. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met de zoektocht naar jouw ideale kantoor te huur. Huur jij binnenkort via SKEPP een kantoor te huur aan de Louizalaan / Avenue Louise in Brussel Elsene?


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Louizalaan / Avenue Louise 65 in Brussel Elsene

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Indrukwekkend kantoorpand op een toplocatie.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Louizalaan / Avenue Louise 65

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner