Super deal

Gouda, Kampenringweg 45

2803PE Gouda

5 (2)

Gemeubileerde kantoorruimte te huur tegen een lage huurprijs in Gouda

Gemeubileerde kantoorruimte huren in Gouda tegen een lage huurprijs? In de Goudsepoort aan de Kampenringweg in Gouda, is dat mogelijk! Kantoorruimten worden hier in diverse afmetingen en prijzen aangeboden. Zo huurt u hier een eigen werkplek voor maar €219,- p.m. (incl. G/W/L). Een kantoorunit is al te huur vanaf €439,- p.m. (incl. G/W/L). Flexibel huren kan, wanneer u tenminste 1 jaar huurt ontvangt u de laagste huurprijs!

Dit kantoorpand is voorzien van parkeerruimte en een business lounge

De kantoorruimten binnen dit kantoorgebouw zijn verdeeld over 5 bouwlagen. Op de begane grond is een gemeenschappelijke receptie en een business lounge aanwezig. Op de verdiepingen zijn pantry's en toilettengroepen aanwezig. Het kantoorgebouw is uitgevoerd met liften, heeft een beveiligingssysteem en eigen parkeerruimte. U ontvangt dus meer dan alleen de vierkante meters! Met de Worldcard maakt u ook gebruik van de business lounges en vergaderruimten op 60 locaties in Nederland en 2000 locaties over de hele wereld!

De Goudsepoort in Gouda, een zichtlocatie vanaf de A12

De Goudsepoort is gelegen op een zichtlocatie vanaf de autosnelweg A12. De bereikbaarheid vanaf deze snelweg is prima. Vanwege de aanwezige parkeerruimte, is het pand ook goed toegankelijk per auto!

De Kampenringweg in Gouda, zeker de moeite waard!

Heeft u nog een werkplek, kantoorunit (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) nodig in Gouda? Ga dan eens op deze locatie kijken, het is zeker de moeite waard! Plan een gratis rondleiding bij SKEPP of stel een vraag aan één van onze vastgoedconsultants.

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Kampenringweg in Gouda

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Kampenringweg in Gouda.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation
Gemeubileerde kantoorruimte met lage huurprijs in Gouda Kampenringweg 45 Gouda Toplocation!

2 reviews Kampenringweg

Genoeg ruimte in de kantoorruimtes, leuk ingericht en een leuke huurprijs.

Mooie ruime kantoren

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!