Rotterdam Alexander, Marten Meesweg 8-10

5 (11)
 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Printer

 • Meeting space

 • Cabinet

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

Kantoorruimte te huur in recent nieuw ingericht kantoorgebouw te Rotterdam!

Zoekt u kantoorruimte in Rotterdam Alexander? U huurt hier in een bijzonder kantoorgebouw, dat bekend staat om een zeer hoog servicelevel.

Werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren?

U huurt hier een werkplek, kantoorkamer vanaf 15 m2 of kantoorruimte op maat tot 4.000 m2. Kortom, voor iedereen is er geschikte kantoorruimte te huur in dit kantoorgebouw in Rotterdam.

Werkplek te huur vanaf slechts €249,- per maand!

Niet geheel onbelangrijk: de huurprijzen. Een werkplek huurt u al vanaf €249,- per maand, terwijl u een kantoorkamer huurt vanaf €700,- per maand. U kunt hier flexibel huren, al huurt u hier uiteraard ook voor de lange termijn. Een langere huurovereenkomst levert over het algemeen een financieel voordeel op.

Vooruitstrevende digitale mogelijkheden in Rotterdam Alexander

Wanneer u huurder bent binnen dit kantoorconcept, krijgt u maandelijks een percentage van de huurprijs uitbetaald in credits. Middels een speciale applicatie is het mogelijk om vergaderruimte te reserveren en/of eten en drinken te bestellen en vervolgens te betalen met deze opgebouwde credits. Ideaal voor het ontmoeten van collega-ondernemers aangezien deze credits geldig zijn bij alle vestigingen van het kantoorconcept!

Bedrijfsrestaurant, vergaderruimte en bemande receptie

Hoogwaardige voorzieningen en services zijn volop aanwezig in dit moderne kantoorgebouw in Rotterdam Alexander. Een bedrijfsrestaurant, vergaderruimte, lounges en pantry vindt u binnen de muren van dit kantoor. De receptie ondersteunt u met secretariële diensten, daarnaast wordt de lunch voor u geregeld. Parkeren? Er zijn 115 parkeerplaatsen beschikbaar!

Rondleiding bij dit kantoor in Rotterdam Alexander?

Bent u overtuigd? Bezoek dit fantastische concept met vele mogelijkheden. Plan een rondleiding in bij SKEPP en zie uw nieuwe werkplek of kantoorruimte!

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Marten Meesweg in Rotterdam Alexander

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Marten Meesweg in Rotterdam Alexander.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation

11 reviews Marten Meesweg

Functioneel, strak, schitterende ruimtes voor een zeer goeie prijs. Fantastisch concept.

Voorlopig nog 4 sterren, omdat het pand nog niet helemaal af is.

Mooie moderne inrichting met flexibele werkplekken en ruimtes om te overleggen. De bemande receptie is erg beleefd, staat altijd voor je klaar en denkt met je mee. Je kan er voor een goede prijs uitstekend lunchen en je kan er zelfs je pakken laten stomen dmv een haal- en brengservice.

Mooie inrichting met flexibele werkplekken.

Je kan er lekker lunchen voor een goede prijs.

Is heel leuk geworden en maakt het sfeer en entree bij de hal aangenamer

Een zeer huiselijke sfeer.

Een plek waar je met trots jouw klanten kan ontvangen.

Een kantoorpand met een hoog serviceniveau.

Vriendelijke mensen bij de receptie en ook de verhuurder denkt goed mee in je wensen en behoeften. Daarnaast ziet het er gewoon super uit!

Het ideale voorbeeld van echte kantoorbeleving!!

Perfect

Prachtig kantoorpand op een hele fijne locatie!

Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Perfect kantoorpand!

Mooie inrichting, helemaal van deze tijd.

ZEKER 5 sterren waard!!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!