Rent office space Hoofddorp, Rijnlanderweg 916

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Hoofddorp, Beukenhorst 12 mins walk (0.9 km)
 • Railway station Hoofddorp 17 mins walk (1.4 km)
 • Park 3 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Rijnlanderweg 916 in Hoofddorp

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €206 €175 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Hoofddorp, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit fantastische kantoorpand aan de Rijnlanderweg. Eigenlijk horen we het geen kantoorpand te noemen, het is namelijk een verbouwde hoeve. Met een vrije ligging tussen de weilanden heb je hier toch een gunstige aansluiting met verschillende rijkswegen en het openbaar vervoer. Bovengenoemde punten maken dit een populaire locatie om een kantoorruimte of werkplek te huren. Ben jij nieuwsgierig hoe het er hier uit ziet? Wacht dan niet langer en plan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er alleen werkplekken beschikbaar voor in totaal 10 personen. Je huurt hier een fijne werkplek die is voorzien van ergonomische kantoormeubelen. Je hebt hier genoeg ruimte om comfortabel aan het werk te gaan. Naast je werkplek kun je ook gebruik maken van verschillende zitjes en ruimten in het kantoorgebouw. Voor een werkplek betaal je een maandelijks bedrag vanaf €175,-, gekoppeld aan een flexibel huurcontract. 

Een circulaire werk- en ontmoetingsplek 

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp, zul je merken dat je aan het werk gaat in een inspirerende omgeving. Je kunt hier heerlijk aan het werk, maar het is ook zeker een ontmoetingsplek. Er zijn in het pand namelijk meerdere ruimtes waar je een presentatie kunt geven tot maar liefst 200 personen. Het zijn unieke plekken die bruikbaar zijn voor vergaderingen, presentaties en workshops. Daarnaast is er bij het kantoorgebouw dagelijks duurzame en verse koffie/thee te verkrijgen en er is een buitenterras!

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het gelegen om een gunstige locatie die zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken is. De A4 richting Amsterdam, Leiden en/of Den Haag is al binnen enkele minuten te bereiken. Vervolgens kun je de auto op eigen terrein parkeren. Rij je elektrisch? Er zijn 2 oplaatpunten. Daarnaast is het treinstation van Hoofddorp slechts 4 minuten lopen, makkelijk en snel!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Rijnlanderweg in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij eventuele vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt  jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Hoofddorp.  


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Rijnlanderweg 916

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen