Hilversum, Zeverijnstraat 6

1216GK Hilversum

5 (3)
  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Beschikbare kantoorruimte in een business center in Hilversum!

In een business center in Hilversum kunt u kantoorruimte huren via SKEPP online. De kantoorruimtes zijn gelegen aan de Zeverijnstraat 6 in Hilversum. Op deze toplocatie is het mogelijk om vanaf 20m2 kantoorruimte te huren vanaf €295,-per maand. Het kantoorgebouw staat op de gemeentelijke monumentenlijst. Het kantoorpand is gevestigd in een inspirerende omgeving en u bent van alle gemakken voorzien.

U maakt in dit kantoorgebouw gebruik van de hoogwaardige services die worden aangeboden. Hierbij kunt u denken aan een bemande receptie, met alle voordelen van dien. Daarnaast kunt u een lekker kopje koffie drinken in de koffiecorner en gebruik maken van de vergaderruimtes. Er bevindt zich ook een sportschool in het kantoorgebouw. U huurt dus niet alleen maar vierkante meters, al deze services zitten bij de huurprijs inbegrepen. Qua bereikbaarheid is de ligging uitstekend, aangezien de uitvalsweg van Hilversum in de directe nabijheid gelegen is. Het Media Park is snel te bereiken. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat zoek dan niet verder en plan geheel vrijblijvend uw eigen rondleiding via SKEPP!

Werkplekken huren vlak bij het Media Park in Hilversum Zeverijnstraat 6 Hilversum Toplocation!

3 reviews Zeverijnstraat

Erg representatief!

Gaaf kantoorpand, vooral in de avonduren!

Daarnaast zijn de faciliteiten op deze locatie goed georganiseerd.

Mooie lichte ruimten door de vele ramen, zorgt voor een rustige en comfortabele ruimte

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!