Rent office space Hilversum, Mozartlaan 25

5 (2 reviews)
Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Hilversum, Nimrodpark 11 mins walk (0.9 km)
 • Railway station Hilversum Media Park 26 mins walk (2.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Mozartlaan 25 in Hilversum

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 29 m2
  Rental price: €412 €350 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Mozartlaan in Hilversum

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Mozartlaan in Hilversum? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw waar representatieve kantoorruimten te huur zijn. Het kantoorgebouw is op een perfecte locatie gelegen, je bereik het met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk en snel. In Hilversum zijn veel omroepbedrijven gevestigd en wordt ook wel aangeduid als mediastad. Wil je hier een kantoorruimte huren? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je mogelijkheid om een kantoorruimte te huren vanaf 30 m3, je betaald hier een maandelijks bedrag van €365,- voor. Ben je op zoek naar wat meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 65 m2, te huur voor €725,- per maand. Zijn deze kantoorunits te klein? De grootste beschikbare kantoorruimte op dit moment heeft een oppervlakte van 88 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €1000,-. Alle prijzen zijn inclusief alle bijkomende service kosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Beveiliging, een lift en een sociale ruimte

Wanneer je en kantoorruimte huurt aan de Mozartlaan in Hilversum, betaal je een all-in prijs. Dit houdt in dat je naast je werkplek ook gebruik kunt maken van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo vind je bij binnenkomst in de centrale hal een grote tafel waar je aan kunt vergaderen, een handige plek om te zitten met bijvoorbeeld klanten. Huur je een kantoorruimte op de 1e verdieping maar heb je geen zin om elke dag de trap op en af te lopen? Geen probleem! Door de liftinstallatie bereik je makkelijk elke gewenste verdieping. Het terrein is goed beveiligd, je kunt aan het einde van de dag dus met een gerust hart het kantoorpand verlaten.

Locatie en bereikbaarheid

De Mozartlaan is makkelijk bereikbaar vanaf de rijksweg A27 en vanaf de A1 (afslag Mediapark). Vervolgens kun je de auto parkeren op eigen terrein en aan de openbare weg. Tevens kan hier ook geparkeerd worden door bezoekers, cliënten en leveranciers. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf het Centraal Station in Hilversum bereik je binnen enkele minuten jou werkplek met buslijn 2 en 7. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Mozartlaan in Hilversum?

Zie jij het wel zitten om een van de representatieve kantoorruimtes te huren aan de Mozartlaan in Hilversum? Twijfel dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Mozartlaan.


Reviews

Find out what other people said about this location

L

Een fijne locatie tussen het groen, heerlijk......:-)

M

De kantoorruimte straat veel warmte en rust uit, echt een top plekje in Hilversum!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Mozartlaan 25

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen