Super deal

Leiden, Kanaalpark 140

2321 JV Leiden

5 (2)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Parking

Betaalbare kantoorruimte beschikbaar aan het Kanaalpark in Leiden

Betaalbaar, zonder verplichtingen en op een prettige locatie werken. Dat doet u als u besluit om een werkplek of kantoorruimte te huren aan het Kanaalpark in Leiden. Maak ook gebruik van het hoge serviceniveau en de moderne voorzieningen, zoals de secretariële ondersteuning van de receptionisten en het bedrijfsrestaurant.

Een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren

Op de begane grond van dit kantoorgebouw in Leiden huurt u een werkplek. Daarnaast huurt u een kantoorkamer vanaf 20 m2 tot 100 m2 in dit kantoorpand. Behoefte aan een grotere ruimte? Er is ook kantoorruimte op maat beschikbaar van 100 tot 300 m2. Kortom, een geschikte kantoorlocatie voor een starter maar ook voor een multinational.

Een kantoorkamer huren vanaf slechts €550,- per maand in Leiden

Bent u al overtuigd van de mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw? Een indicatie van de huurprijs is ongetwijfeld fijn in uw zoektocht naar dé geschikte kantoorruimte. U huurt al een kantoorkamer (vanaf 20 m2) vanaf €550,- per maand. Gezien de gunstige locatie (op loopafstand van een treinstation), de services en de voorzieningen zeker geen hoge huurprijs!

Secretariële ondersteuning, een bedrijfsrestaurant en een fitnessruimte in dit kantoorgebouw

Zoals al gezegd: dit kantoor beschikt over een hoog serviceniveau en prettige voorzieningen. U kunt u volledig richten op uw core business, de receptionisten kunnen u ondersteunen door de telefoon en de post aan te nemen. Daarnaast kunt u ontbijten of lunchen in het bedrijfsrestaurant. Bovendien heeft u de mogelijkheid om voor, tijdens of na uw werkdag even lekker te sporten in de fitnessruimte.

Plan een gratis rondleiding bij SKEPP door dit kantoor!

Ga een kijkje nemen in dit kantoorpand in Leiden, door een rondleiding te plannen bij SKEPP. Dit is gratis. U kunt dit zelf plannen via het menu, dat u rechts op deze pagina ziet. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP om meer informatie te vragen.

Moderne kantoorruimte of werkplek te huur in Leiden Kanaalpark 140 Leiden Toplocation!

2 reviews Kanaalpark

Alle faciliteiten zijn prima voor elkaar en de kantoorruimtes zien er netjes uit.

Het uitzicht naar buiten is niet spectaculair, maar de kantoorruimtes zijn wel leuk ingericht.

Leuke plekjes om te zitten, een fijne gym, leuke receptionisten enz. Spreekt ons erg aan.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!