Alphen aan den Rijn, Leidse Schouw 2

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Leidse Schouw in Alphen aan den Rijn

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Leidse Schouw in Alphen aan den Rijn? Neem dan eens een kijkje in dit kantoorgebouw. Het is een modern kantoorpand waar al meerdere bedrijven zich hebben gevestigd, er zijn namelijk in totaal 425 werkplekken gecreëerd verdeeld over 3 etages. Buiten de kantoorkamers om zijn er ook vergaderruimten te vinden, erg handig voor een meeting met klanten.

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorruimte te huren tussen de 22 m2 en 100 m2. De kantoorkamer van 22 m2 is te huur voor een maandelijks bedrag van slechts €250,-. Is deze oppervlakte te klein en ben je op zoek naar een grotere kantoorunit? Neem een kijkje in de kantoorkamer van 57 m2, te huur voor €400,- in de maand. Interesse in de kantoorruimte van 100 m2? Deze kun je huren voor een maandelijks bedrag van €1170,-. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten en gekoppeld aan een erg flexibel huurcontract. Ook deelverhuur is op deze locatie mogelijk, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Vergaderzalen, een receptie en parkeermogelijkheid 

De services en faciliteiten aan de Leidse Schouw in Alphen aan den Rijn zijn van hoog niveau. Zo heb je de mogelijkheid om een vergaderruimte te huren, er zijn er namelijk 3 in totaal! Tijdens de vergadering kun je een volledig verzorgde lunch reserveren, handig wanneer er klanten langs komen. Daarbij worden jullie klanten bij aankomst netjes begroet door de aanwezige receptionisten. Zij kunnen jou ook ondersteunen in werkzaamheden zoals het sorteren van de post en het opnemen van binnenkomende telefonie. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Het kantoorpand beschikt over een groot eigen parkeerterrein, ideaal om  de auto voor de deur te parkeren. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op het bedrijventerrein 'De Hoorn' in Alphen aan den Rijn. Een populaire locatie, dit komt mede door de goede bereikbaarheid via de A12 en N11. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op een korte loopafstand van slechts 2 minuten is er een bushalte te vinden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Leidse Schouw in Alphen aan den Rijn?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Leidse Schouw in Alphen aan den Rijn? Plan dan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants om het kantoorpand met eigen ogen te bekijken. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Leidse Schouw.

Leidse Schouw 2 Leidse Schouw 2 Alphen aan den Rijn Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!