Super deal

Wassenaar, Van der Oudermeulenlaan 1

Representatieve kantoorruimte beschikbaar in zelfstandig kantoorgebouw in Wassenaar

Wanneer u op zoek bent naar kantoorruimte op maat in de omgeving van Wassenaar, dan is het een geschikte optie om te huren aan de Van der Oudermeulenlaan in Wassenaar! Het betreft een zelfstandig kantoorgebouw met een vrije indeelbaarheid. Het kantoorpand bevindt zich op een zichtlocatie aan de toegangsweg van Den Haag.

Vanuit de kantoorruimtes in Wassenaar kijkt u neer op een groen grasveld, dat om het kantoorpand gelegen is. Een inspirerend uitzicht, op een plek waar u in alle rust uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Er is een pantry aanwezig, waar u gebruik van kunt maken als u besluit om hier te huren.

Binnen dit zelfstandige kantoorpand in Wassenaar huurt u vergaderruimte van 57 m2 en archiefruimte van 50 m2. De vergaderruimte huurt u al voor €490,- per maand en de archiefruimte voor slechts €390,- per maand. De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt 4565 m2. Momenteel is er nog slechts 107 m2 beschikbaar, wees er dus snel bij!

Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar, gezien de ligging in de nabijheid van meerdere snelwegen, waaronder de A44 en de A12. Kortom, zoekt u vergaderruimte of vergaderruimte in Wassenaar? Plan gratis een rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte huren op inspirerende plek in Wassenaar Van der Oudermeulenlaan 1 Wassenaar Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!