Rent office space Leidschendam, Vlietweg 17

Accessibility
  • Bus stop Voorburg, Sijtwendetunnel 6 mins walk (0.5 km)
  • Subway station Voorburg, Oosteinde 5 mins walk (0.4 km)
  • Railway station Den Haag Mariahoeve Station 33 mins walk (2.6 km)
  • Gym 8 mins walk (0.6 km)
Rent at this location?

This is currently available at Vlietweg 17 in Leidschendam

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Leidschendam!

These companies use SKEPP, Office as a Service

ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Vlietweg (Leidschendam-Centrum)

Ben jij al een tijdje op zoek naar een afgesloten kantoorruimte om een goed bereikbare locatie in Nederland? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit prachtige kantoorpand. Gelegen aan de Vlietweg, in de buurt Leidschendam-Zuid. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in 1990 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 5182 m2. 

Huurprijzen

Momenteel zijn er in dit kantoorgebouw nog 3 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het betreffen ruimten van 15 m2, 27 m2 en 29 m2. De kleinste ruimte is beschikbaar voor een maandelijkse huurprijs van €270,-, terwijl je voor de grootste ruimte van 29 m2 €522,- per maand betaalt. Zoals gezegd betreft de huurprijs een all-inrpijs. Dit betekent dat de kosten voor schoonmaak, internet en overige faciliteiten zijn inbegrepen.   

Internet, 24/7 toegang en vergaderruimte

De services en faciliteiten in dit kantoorgebouw zijn van erg hoog niveau. Ten eerste is er in het kantoorpand een razendsnelle internetverbinding aanwezig. Daarnaast maak je als huuder altijd 24/7 gebruik van je eigen kantoorruimte. En staat er een vergadering gepland om 10 uur? Neem dan plaats in de daarvoor bedoelde vergaderruimte. Ideaal toch? 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorgebouw is perfect. Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het geen probleem om dit kantoorpand te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is Sijtwendetunnel en ligt op een loopafstand van 8 minuten. Kom je liever met je eigen auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A4 in slechts 2 minuten op je werk. Bovendien ben je binnen enkele minuten lopen in het stadscentrum van Leidschendam. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vlietweg?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Vlietweg in Leidschendam? Wees er dan snel bij! Plan een rondleiding in en bekijk of er een geschikte ruimte tussen zit voor jouw onderneming. 


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Vlietweg 17

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen