Rent office space Mechelen, De Regenboog 11

4 (3 reviews)
Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Mechelen De Regenboog 1 min walk (58 m)
 • Railway station Mechelen 29 mins walk (2.4 km)
Rent at this location?

This is currently available at De Regenboog 11 in Mechelen

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 18 m2
  Rental price: €700 /mo.
  Request rental information, without any obligations
 • Office room

  Space description: 50 m2
  Rental price: €1,400 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoor te huur op De Regenboog in Mechelen

Een kantoor te huur op De Regenboog in Mechelen? Met een kantoor te huur in Mechelen lig je centraal tussen Brussel en Antwerpen. Daarom is een kantoor te huur in Mechelen een interessante keuze voor je onderneming. Zo geniet je van the best of both world. Mechelen staat bovendien meer en meer gekend als de ideale vestigingsplek voor ondernemingen. Jaarlijks trekken steeds meer bedrijven richting Mechelen. Ben jij de volgende? Ga dan voor een kantoor te huur op De Regenboog in Mechelen!

Huurprijzen

Het business center op De Regenboog voorziet in kantoorruimtes in verschillende groottes. Er zijn kantoorruimtes van 18m2 en van 50m2. Voor een kantoorkamer van 18m2 betaal je €700,- per maand. Een kantoorunit van 50m2 kun je huren voor €1400,- per maand. Huurders kunnen ook steeds gebruik maken van de professionele vergaderruimtes. 

Gratis beroep doen op specialisten, een ondersteunende receptie en een volledig ingerichte keuken. 

Het bedrijvencentrum wilt zijn huurder optimaal ondersteunen. Daarom biedt het  business center een netwerk van adviseurs en experts aan. Als je er een kantoor te huur hebt, kun je gratis beroep doen op de adviseurs en experts. Denk maar advies in het kader van financiering, personeelszaken, enz. Ook de receptie staat klaar om de huurders te ondersteunen. Zo kun je er als huurder terecht voor secretariaatswerk, telefoonpermanentie en postbehandeling. Nog een leuke extra? Er is een volledig ingerichte keuken in het business center. Ideaal om een gezonde lunch voor te bereiden tijdens de middag. 

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur op De Regenboog in Mechelen ben je heel centraal gelegen en optimaal bereikbaar. Zo ben je met jouw kantoor te huur op ongeveer een half uurtje rijden gelegen van zowel Antwerpen, Brussel als Leuven. Bovendien is het verkeer naar Mechelen veel rustiger in vergelijking met naar Antwerpen en Brussel. Dankzij de E19 reis je via o.a. de E17, de E40 en E313 naar alle hoeken van het land. Je auto kan je veilig parkeer in de voorziene parking van het business center.  Dankzij het station van Mechelen met de daarbij horende trein- en bus opties is reizen met het openbaar vervoer naar je kantoor te huur ook een optie. Het bedrijvencentrum denkt ook aan de huurders die met de fiets naar kantoor willen en kunnen komen. Er is een fietsenstalling die volledig gratis ter beschikking wordt gesteld. Bovendien heeft het business center voorzien in douches. Ideaal om je even op te frissen na je fietstocht naar je kantoor te huur. 

Klaar om jouw kantoor te huur te vestigen op De Regenboog in Mechelen?

Wil je zeker zijn van een kantoor te huur op deze toplocatie? Neem dan nu contact op met SKEPP. SKEPP helpt je gedurende het hele proces en staat paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op De Regenboog.


Reviews

Find out what other people said about this location

k

Alles wat een kantoor moet hebben is aanwezig!

J

Strak en professioneel ingericht!

T

Basic maar de prijs/kwaliteit is gewoon goeYour general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at De Regenboog 11

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen