Kantoor te huur Mechelen, De Regenboog 11

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan De Regenboog 11 in Mechelen

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 18 m2
  Huurprijs: 824 € 700 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: 1.647 € 1.400 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur op De Regenboog in Mechelen

Een kantoor te huur op De Regenboog in Mechelen? Met een kantoor te huur in Mechelen lig je centraal tussen Brussel en Antwerpen. Daarom is een kantoor te huur in Mechelen een interessante keuze voor je onderneming. Zo geniet je van the best of both world. Mechelen staat bovendien meer en meer gekend als de ideale vestigingsplek voor ondernemingen. Jaarlijks trekken steeds meer bedrijven richting Mechelen. Ben jij de volgende? Ga dan voor een kantoor te huur op De Regenboog in Mechelen!

Huurprijzen

Het business center op De Regenboog voorziet in kantoorruimtes in verschillende groottes. Er zijn kantoorruimtes van 18m2 en van 50m2. Voor een kantoorkamer van 18m2 betaal je €700,- per maand. Een kantoorunit van 50m2 kun je huren voor €1400,- per maand. Huurders kunnen ook steeds gebruik maken van de professionele vergaderruimtes. 

Gratis beroep doen op specialisten, een ondersteunende receptie en een volledig ingerichte keuken. 

Het bedrijvencentrum wil zijn huurder optimaal ondersteunen. Daarom biedt het  business center een netwerk van adviseurs en experts aan. Als je er een kantoor huurt, kun je gratis beroep doen op de adviseurs en experts. Denk maar advies in het kader van financiering, personeelszaken, enz. . Ook de receptie staat klaar om de huurders te ondersteunen. Zo kun je er als huurder terecht voor secretariaatswerk, telefoonpermanentie en postbehandeling. Nog een leuke extra? Er is een volledig ingerichte keuken in het business center. Ideaal om een gezonde lunch voor te bereiden tijdens de middag. 

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur op De Regenboog in Mechelen ben je heel centraal gelegen en optimaal bereikbaar. Zo ben je met jouw kantoor te huur op ongeveer een half uurtje rijden gelegen van zowel Antwerpen, Brussel als Leuven. Bovendien is het verkeer naar Mechelen veel rustiger in vergelijking met naar Antwerpen en Brussel. Dankzij de E19 reis je via o.a. de E17, de E40 en E313 naar alle hoeken van het land. Je auto kan je veilig parkeren op de voorziene parking van het business center.  Het station van Mechelen met de daarbij horende trein- en bus opties laten toe om met het openbaar vervoer naar je kantoor te huur te gaan. Het bedrijvencentrum denkt ook aan de huurders die met de fiets naar kantoor willen en kunnen komen. Er is een fietsenstalling die volledig gratis ter beschikking wordt gesteld. Bovendien beschikt het business center over een douche. Ideaal om je even op te frissen na je fietstocht naar je kantoor te huur. 

Klaar om jouw kantoor te huur te vestigen op De Regenboog in Mechelen?

Wil je zeker zijn van een kantoor te huur op deze toplocatie? Neem dan nu contact op met SKEPP. SKEPP helpt je gedurende het hele proces en staat paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op De Regenboog.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

k

Alles wat een kantoor moet hebben is aanwezig!

J

Strak en professioneel ingericht!

T

Basic maar de prijs/kwaliteit is gewoon goeWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan De Regenboog 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen