Utrecht Centraal Station, Leidseveer 2-10

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte te huur in het centrum van Utrecht met bijkomende services en voorzieningen

Vlakbij het Centraal Station in Utrecht, in de nabijheid van meerdere snelwegen en in het centrum van Utrecht ligt dit kantoorgebouw. Het kantoorconcept staat bekend om het hoge servicelevel en de hoogwaardige voorzieningen, die aanwezig zijn in het kantoorpand. Dat is ook aan het Leidseveer het geval, want u maakt onder meer gebruik van receptiediensten, catering en de loungeruimte.

Voor ieder type onderneming een geschikte kantoorruimte

Voor zzp'ers, start-ups maar ook voor internationale ondernemingen zijn er geschikte kantoorruimten te vinden in dit eigentijdse kantoorpand in het centrum van Utrecht. U huurt hier een (flex)werkplek, een kantoorkamer (15 - 100 m2) of een kantoorruimte op maat (>100 m2). Voor meer informatie over de verschillende kantoorruimten kunt u contact opnemen met de vastgoedconsultants van SKEPP.

Huurprijzen vanaf slechts €150,- per maand in Utrecht

Een flexwerkplek huurt u al voor €150,- per maand op deze centrumlocatie in Utrecht. Dit kantoorconcept werd in 2015 uitgeroepen tot Nationale Flexwerkplek. Een kantoorruimte op maat is te huur voor €185,- per m2 per jaar. Een flexibele huurtermijn van 1 jaar is financieel het meest voordelig. Passen deze bedragen binnen uw budget voor een kantoorruimte?

Een hapje eten? Bezoek het restaurant in het kantoorgebouw!

Een restaurant, een loungeruimte, een koffiecorner, een fitnessruimte en parkeerplaatsen: een greep uit de aanwezige voorzieningen in dit kantoorgebouw. Bovendien maakt u gebruik van receptiediensten, huurt u een gemeubileerd kantoor en worden de (algemene) ruimten voor u schoongemaakt. Veel luxe, naast het gemak van een flexwerkplek of een kantoorruimte in het centrum van Utrecht.

Kom langs in dit kantoorgebouw door een rondleiding te plannen

Interesse in een kantoorruimte in dit moderne kantoorgebouw? Kom dan een kijkje nemen op deze locatie en bekijk de mogelijkheden binnen dit kantoor in Utrecht. Dit doet u door een rondleiding te plannen bij SKEPP. Dit is gratis en geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast!

Kantoorruimte te huur met restaurant in Utrecht Centrum Leidseveer 2-10 Utrecht Centraal Station Toplocation!

2 reviews Leidseveer

Hele mooi warme landelijke inrichting.

Helaas vallen de huurprijzen net iets buiten mijn budget.

Vriendelijk ontvangt, bij binnenkomst heerst er een fijne sfeer.

Grote gym aanwezig voor de nodige beweging, dat zouden we vaker moeten zien.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!