Rent office space Venray, Kennedyplein 18

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Venray, Langstraat 3 mins walk (0.3 km)
 • Railway station Venray 43 mins walk (3.5 km)
 • Gym 7 mins walk (0.6 km)
Availability

Check below which office types are available at Kennedyplein 18

10% discount!
About this office

Kantoorruimte huren aan het Kennedyplein (Venray)

Kantoorruimte huren in een kantoorpand uit 1963, dat kan hier. De totale gebruiksoppervlakte van dit kantoorgebouw bedraagt 2270 m2. Momenteel zijn slechts 3 kantoorruimten beschikbaar. Je huurt hier in een kantoorpand waar al diverse ondernemingen gevestigd zijn.

Huurprijzen

Zoals gezegd zijn er momenteel slechts 3 kantoorruimten beschikbaar. Zo huur je al een kantoorruimte van 90 m2 voor €1125,- per maand. Liever een grotere ruimte huren? Kies dan voor de ruimte van 197 m2. Deze is te huur voor een maandelijks bedrag van €2467,50,-. Het huurtermijn voor deze kantoorruimten is in overleg.

24/7 toegang en vergaderruimten beschikbaar

Naast het huren van je eigen ruimte, maak je ook gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo heeft iedere huurder 24/7 toegang tot zijn of haar kantoorruimte. Bovendien beschikt het kantoorpand over meerdere vergaderruimten. Hier kun jij als huurder gebruik van maken. Ook zitten de kosten voor de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Langeweg. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 3 minuten. Rijd je toch liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A73 het snelst op kantoor. Vanaf deze snelweg doe je er slechts 5 minuten over.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kennedyplein?

Zou jij graag, net als vele andere ondernemingen, een kantoorruimte willen huren in dit kantoorpand aan het Kennedyplein? Dat kan. Neem hiervoor contact op met onze vastgoedconsultants of plan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.


Rent at this location?

This is currently available at Kennedyplein 18 in Venray

Office rooms
Office spaces
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Kennedyplein 18

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner