Woerden, Touwslagersweg 6

Kantoorruimte huren aan Touwslagersweg Woerden

Aan de Touwslagersweg Woerden, gelegen op bedrijventerrein Barwoutswaarder, biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het totale oppervlak van het kantoorpand bedraagt 364 m2, het minimale huurbare vloeroppervlak voor een kantoorunit bedraagt 49 m2 kantoorruimte. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een werkplek te huren. Het twee bouwlagen tellende kantoorgebouw is in 2005 grondig gerenoveerd. De huurtermijn bedraagt tenminste 1 jaar. Kortere huurtermijnen zijn tevens bespreekbaar. Een kantoorkamer van 49 m2 huurt u al voor slechts €400,- per maand! Binnen dit moderne kantoorgebouw zijn units in verschillende grootte beschikbaar!

De kantoorruimte aan de Touwslagersweg beschikt over een groot aantal voorzieningen, zoals WiFi. Door de nabijheid van snelweg A12 (Den Haag – Arnhem) en het NS station van Woerden is de ligging uitstekend te noemen. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Woerden? Neem contact op met SKEPP en/of plan nu uw eigen rondleiding! Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Huur een kantoorkamer voor €400,- per maand in Woerden Touwslagersweg 6 Woerden Toplocation!

2 reviews Touwslagersweg

Leuk kantoor met goede faciliteiten!

Top huurprijs, niet te duur als je kijkt naar vergelijkbare panden.

Ietwat een saai kantoor..

tegenwoordig vind je overal hippe kantoorconcepten! Misschien een idee om hier ook iets leuks te beginnen!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!