RENTED OUT

Woerden, Van Loonstraat 1B

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Woerden!

Kantoorruimte huren aan de Van Loonstraat in Woerden

Aan de Van Loonstraat te Woerden biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het totale oppervlak bedraagt 140 m2, verdeeld over verschillende ruimten op de 2e verdieping. Deelhuur van kantoorunits is mogelijk vanaf 35 m2 tegen een huurprijs van slechts €400,- per maand. De huurtermijn bedraagt tenminste 2 jaar. Wilt u toch korter huren? Neem dan direct even contact op met SKEPP om gezamenlijk de mogelijkheden te bekijken.

Het karakteristieke kantoorpand telt 3 bouwlagen. De ligging van het te huren kantoorpand is goed te noemen, het NS-station van Woerden ligt op een steenworp afstand, de snelweg A12 is binnen enkele autominuten bereikbaar. In de directe nabijheid zijn veel faciliteiten beschikbaar, zoals een parkeergarage. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer / kantoorunit of kantoor op maat? Neem dan zeker een kijkje op deze locatie. U plant uw eigen rondleiding, geheel gratis via SKEPP!

Huur kantoorruimte in het levendige centrum van Woerden Van Loonstraat 1B Woerden Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!