RENTED OUT

Woerden, Zaagmolenlaan 12

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Woerden!

Kantoorruimte beschikbaar tegenover ziekenhuis in Woerden

Op zoek naar goedkope kantoorruimte in Woerden? Dat kan in het kantoorgebouw aan de Zaagmolenlaan is gelegen op het kantoren– en bedrijventerrein Middelland in Woerden. Op deze locatie, onderdeel van het Middelland, is kantoorruimte beschikbaar vanaf 231 m2. SKEPP biedt de beschikbare kantoorruimte te huur aan. U huurt hier voordelig tegen een vaste lage huurprijs van slechts €80,- per m2 per jaar!

De totale beschikbare vloeroppervlakte is 1.309 m2, verdeeld over een begane grond en drie verdiepingen. De huurtermijn is tenminste vijf jaar met aansluitende perioden van telkens vijf jaar. Een kortere termijn huren op deze locatie? Vraag SKEPP naar de mogelijkheden en neem contact met ons op!

De bereikbaarheid van het kantoorpand is uitstekend. Dat geldt voor zowel eigen- als openbaar vervoer. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat in Woerden? Bel SKEPP direct en plan tevens alvast uw eigen gratis en altijd vrijblijvende rondleiding in om een goede indruk te krijgen van het pand!

Kantoorruimte te huur in representatief pand te Woerden Zaagmolenlaan 12 Woerden Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!