Super deal

Brugge, Stationsplein 4

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 292 p.m.

Een kantoor te huur op het Stationsplein in Brugge

Een kantoor te huur op het Stationsplein in Brugge? Dit kantoor te huur is niet alleen gevestigd in het hart van de provincie West-Vlaanderen maar ook nog eens in het treinstation van Brugge. Beter bereikbaar kan je kantoor te huur niet zijn. Het station van Brugge is het belangrijkste verkeersknooppunt van West-Vlaanderen. Bovendien sta je snel in de historische binnenstad en in de omgeving zijn talloze bedrijven, toeristische diensten, logistieke activiteiten en nog zoveel meer. Een kantoor te huur op het Stationsplein in Brugge biedt dus tal van mogelijkheden.

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum op het Stationsplein voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Doe je graag aan coworking? Dan is een flex werkplek in hartje West-Vlaanderen toch helemaal geweldig, niet? Je hebt al een kantoorruimte voor 1 persoon vanaf €325,46- per maand. Ben je met een team van meerdere personen? In het bedrijvencentrum kun je zeker kantoorkamers huren voor 10 personen. Ongetwijfeld heeft het business center de ideale formule voor jouw kantoor te huur op het Stationsplein.

Professionele vergaderruimtes, een receptiedienst en elektronisch toegangssysteem

Met een kantoor te huur op het Stationsplein in Brugge heb je de mogelijkheid om klanten, zakenpartners en andere mensen formeel te ontvangen dankzij de professionele vergaderruimtes. Wil je het even allemaal wat informeler? Dan vergader, netwerk, leg je contacten in een van de gezellige loungeruimtes. Dit business center werkt bovendien zonder personeel ter plaatse. Toegang verkrijg je door middel van een elektronische toegangssysteem. Dit via het lidmaatschapsnummer of referentiecode van uw vergadering. Indien u een meeting hebt, zal er een toegangscode tot de vergaderruimte worden meegedeeld.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur op het Stationsplein is gelegen in het station van Brugge. Je kunt dus letterlijk van je kantoor te huur de trein instappen. In het station van Brugge vind je rechtstreekse treinverbindingen naar de economische centra van België. Ook kun je er de hogesnelheidstreinen naar Brussel en Parijs nemen. Natuurlijk heb je dan ook direct verschillende busverbindingen ter beschikking. Het bedrijvencentrum bevindt zich ook in de buurt van de ringweg R30. Zo kunt u gemakkelijk de stad verkennen. De vele parkeergelegenheden maken het met de auto naar het kantoor te huur komen gemakkelijk.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte op het Stationsplein in Brugge?

Kan je niet wachten om een kantoor te huur te hebben op het Stationsplein in Brugge? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga nu voor een kantoor te huur op het Stationsplein in Brugge.

1 beoordelingen Stationsplein

Ideaal als je met de trein komt.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!