Kantoor te huur Gent, Gebr. Vandeveldestraat 68

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Gebr. Vandeveldestraat 68 in Gent

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze kantoorexperts voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoren te huur in Gent!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur in de Gebroeders Vandeveldestraat in Gent

Met een kantoor te huur in de Gebroeders Vandeveldestraat in Gent bevind je je in het hart van de bruisende stad Gent. Je komt terecht in een omgeving waar groei centraal staat. Het business center vindt het belangrijk dat jij je volledig kan concentreren op je core business. Zij doen de rest. Van onderhoud tot installatie tot de bemeubeling van je kantoor te huur. Vooral voor start-ups en eenmanszaken is dit heel interessant. Ook uitbreiden met je onderneming gaat heel gemakkelijk in het business center. Met een kantoor te huur in de Gebroeders Vandeveldestraat ben je dus zeker van enerzijds standvastigheid en anderzijds diverse doorgroeimogelijkheden.

Huurprijzen

Het business center voorziet in kantoorruimtes en werkplekken. Er zijn kantoorruimtes van 16 m2, 21 m2, 27 m2 en 40 m2 voor respectievelijk €400, €800, €900 en €1000 per maand, inclusief alle servicekosten. De huurprijs van een werkplek is afhankelijk van hoeveel dagen per maand je de werkplek wilt gebruiken. Je huurt een werkplek voor €110, €230 of €300 per maand als je de werkplek voor respectievelijk 4, 8 of 12 dagen per maand wilt gebruiken.

Een goede start met koffie en vers fruit, een goede ontvangst door de receptie en 24/7 toegang

Het kantoor te huur in de Gebroeders Vandeveldestraat in Gent biedt alle voorzieningen om het jou als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kunt de dag al goed beginnen met een heerlijke kop koffie en een vers stuk fruit. Helemaal gratis voorzien door het bedrijvencentrum. Je kunt er bovendien volledig op vertrouwen dat klanten en zakenpartners goed worden ontvangen door de aanwezige receptie. Een echte workaholic? Geen probleem! Je hebt 24/7 toegang tot jouw kantoor te huur.

Locatie en bereikbaarheid

Met een kantoor te huur in de Gebroeders Vandeveldestraat in Gent ben je goed bereikbaar. Het bedrijvencentrum ligt in het hartje van Gent. Het business center bevindt zich nabij het oude gerechtsgebouw, de Korenmarkt met alle gezellige terrasjes, de Kouter en de Veldstraat, dé bekende winkelstraat van Gent. Aangezien het bedrijvencentrum centraal in Gent gelegen is, kun je jouw kantoor te huur vlot bereiken via het openbaar vervoer. Tramlijnen 1, 2 en 4 hebben hun halte vlakbij. Deze tramlijnen staan bovendien in verbinding met het station Gent-Sint-Pieters. Met de auto bereik je jouw kantoor te huur via de R40, R4, E17 en E40. Het business center heeft voorzien in 3 parkeerplaatsen aan de achterzijde van het kantoorgebouw waar je veilig én gratis je auto kwijt kan.

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte in de Gebroeders Vandeveldestraat in Gent?

Wil jij ook je kantoor te huur vestigen in de Gebroeders Vandeveldestraat in Gent? Neem dan nu contact op met SKEPP en wees zeker van jouw kantoor te huur in hartje Gent. Met al jouw vragen kun je terecht bij een van onze vastgoedexperts voor gratis en snel advies. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur in de Gebroeders Vandeveldestraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Vlot te bereiken met de tram!

M

De gratis parking is zeker handig

M

Ik hou van de klassieke uitstraling.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Gebr. Vandeveldestraat 68

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen