Kantoor te huur Gent, Coupure Rechts 88

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Gent Bijlokehof 7 min. lopen (0,6 km)
 • Metrostation Gent Bijlokehof 9 min. lopen (0,7 km)
 • Treinstation Station Gent-Sint-Pieters 23 min. lopen (1,8 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Coupure Rechts 88

Over dit kantoor

Kantoor te huur op de Coupure Rechts in Gent

Op zoek naar een kantoor te huur in Gent? Dan is het kantoor te huur op de Coupure rechts in Gent echt wel iets voor jou. Het kantoor te huur is gevestigd in een statige en karaktervolle patriciërswoning aan de Coupure rechts in Gent. De Coupure rechts is een centraal gelegen plaats in Gent. Je bevindt je er midden in het stadscentrum maar toch is de Coupure rechts een rustige buurt. Ideaal dus om je kantoor te huur op de Coupure rechts in Gent te vestigen.

Huurprijzen

Het business center biedt zowel kantoorruimtes als werkplekken. In het bedrijvencentrum vind je diverse kantoorruimtes in verschillende maten. Een kantoorruimte voor jou en je team, van 8 tot 10 personen, heb je vanaf €2500,- per maand. Een eigen vaste kantoorkamer met beveiligde opbergruimte heb je vanaf €500,- per maand. Een kantoorunit voor enkele dagen per week heb je vanaf €250,- per maand. Een werkplek heb je vanaf €120,- per maand. Een werkplek is ideaal voor coworking en om te netwerken.

Lekker eten, relaxmomenten en een fitness met verschillende sportsessies

Het business center vindt de combinatie werk en plezier heel belangrijk. Naast er gezellig werken in een prachtig kader kun je er ook volop genieten. Er is een restaurant en koffiebar met een gezellig en ruim terras. Elke ochtend wordt er vers ontbijt voorzien, op de middag kun je er een heerlijke lunch krijgen en ook voor een hongertje tussendoor is er iets om te knabbelen. Ontspannen kun je dan weer in de prachtige, ontspannende, 500m2 grote stadstuin. Van april tot oktober is het buitenterras geopend om te vergaderen of uiteraard te ontspannen. Wil je op een intensievere manier even relaxen? Van je kantoor te huur kun je direct de fitnessruimte in. Er is voorzien in personal training, small group sessies en corporate sessies voor bedrijven.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur Coupure rechts in Gent is vlot bereikbaar. Met de auto is het bedrijvencentrum gemakkelijk te bereiken via de E17 en E40 vanuit Antwerpen, Brussel en Brugge. Parkeren kan langs de Coupure zelf. Kom je met de fiets naar je kantoor te huur? Het bedrijvencentrum beschikt over een grote en verwarmde fietsenstalling. Als je met de trein komt, stap je het best af aan het station Gent-Sint-Pieters. Het station ligt niet ver van het kantoor te huur en is perfect te doen te voet, met de fiets of met tram 1 of tram 4. Er verschillende tram- en bushaltes op wandelafstand van het kantoor te huur.

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte op de Coupure Rechts in Gent

Overtuigd van een kantoor te huur op de Coupure rechts? Neem snel contact op met SKEPP en vestig je op de Coupure rechts in Gent. Met al je vragen kun je bovendien terecht bij een van onze kantoorexperts. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur op de Coupure rechts in Gent.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Coupure Rechts 88 in Gent

(Flex)werkplekken
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Dit is een mooi pand met sportruimte.

I

Een mooi oud pand!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Coupure Rechts 88

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner