Sluiten
Sluiten

Een kantoorruimte huren in Antwerpen?

Wil jij kantoorruimte huren in Antwerpen?

Wil je graag een kantoor huren in Antwerpen? Or ben je opzoek naar een plek in de coworking? Huur dan bij SKEPP een gemeubelde kantoorruimte. Het huren van een een kantoorruimte of werkplek bij SKEPP houdt in dat je een inspirerende plek krijgt in of om het historische centrum van Antwerpen. Ook het huren van grote kantoren voor meerdere personen is mogelijk! SKEPP is thuis op kantoor.

Populaire kantoorlocaties in Antwerpen

Kantoren te huur – Antwerpen Berchem

Kantoren te huur – Antwerpen Wommelgem

Kantoren te huur – Antwerpen Hoboken

Wat kun je huren via SKEPP?

  • virtual office
  • flexibele desk in de co-working
  • vaste desk in de co-working
  • gemeubelde kantoorruimte
  • kantoorvloer

Hoe vind je het geschikte kantoor of werkplek in Antwerpen?

Wanneer je voor je (eigen) bedrijf op zoek bent naar een geschikt kantoor of een toffe werkplek, ben je bij SKEPP aan het juiste adres. Bij SKEPP huur je als freelancer een werkplek, als start-up een kantoorkamer of zelfs een kantoorruimte op maat van meer dan 500 vierkante meter als multinational. Het kiezen van het juiste type kantoor is dus erg belangrijk en er zijn drie verschillende vormen: een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Op meerdere plekken in Antwerpen heeft SKEPP kantoorruimte beschikbaar, zo huur je in Berchem of Antwerpen Centrum een kantoor tegen een scherpe prijs. Heb je een specifieke vraag over een bepaald kantoor of een locatie die we toevallig niet aanbieden? Neem contact op met SKEPP en wij gaan voor je op zoek!

Waarom huren in Antwerpen?

Antwerpen is de meest Noordelijk gelegen grote stad in België. De stad vervult sinds de middeleeuwen al een belangrijke rol in de in- en export van goederen, door middel van de grote haven. Hierom staat de stad met zijn historische centrum nog steeds bekend, evenals de grote aantrekkingskracht op studenten en toeristen uit België en Nederland. Wat betreft het toerisme in deze Vlaamse stad, zijn de Nederlanders de grootste afzetgroep met ongeveer 400.000 overnachtingen op jaarbasis. Vanuit Antwerpen reis je via de snelweg gemakkelijk door heel België en bereik je de hoofdstad gemiddeld binnen 30 minuten. 

Geschikte kantoren te huur bij SKEPP in Antwerpen?

Wanneer duidelijk is waar je wilt gaan huren en voor hoeveel personen de ruimte die je wilt huren moet zijn, maken wij deze wensen/eisen inzichtelijk. Welke voorzieningen moet de nieuwe bedrijfslocatie hebben? Wil je een gedeelde receptie voor het ontvangst van klanten of juist niet? Zoek je een kale ruimte of een gemeubileerde, turn-key opgeleverde kantoorruimte? Hoe reizen collega’s naar het werk en is er parkeerruimte nodig? Welke uitstraling wil je voor het kantoor? Dit wordt allemaal besproken met jou, zodat SKEPP uit het aanbod de juiste match kan maken. We bespreken uiteraard alles met jou telefonisch of per mail. SKEPP kan zelfs voor je op zoek gaan naar kantoren buiten het aanbod, vraag het gewoon aan onze vastgoedconsultants. 

Waarom kantoorruimte huren in Antwerpen bij SKEPP?

Door doelgericht een analyse te maken van alle wensen en eisen die jouw (eigen) bedrijf stelt, kunnen we een overzicht maken van drie tot vijf kantoorpanden die het beste bij het bedrijfsprofiel passen. Dit overzicht bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je niet hoeft te zoeken op tientallen websites tussen honderden kantoorpanden. Informatie over de prijzen? Onze eigen SKEPP-locaties geven je die actuele informatie. Het systeem dat SKEPP heeft voor het zoeken naar kantoorruimte is uniek in Nederland en België. Voor wie doen we dat? Voor jou! We doen dit uiteraard gratis en geheel vrijblijvend, het kost je geen cent. Wij hebben prijsafspraken met de verhuurders van kantoren.

Is Antwerpen toch niet de juiste locatie? Kijk dan eens naar de kantoren te huur in Mechelen of het centraal gelegen Brussel.

Sluiten

Kantoorruimte huren in "Antwerpen" Waar zoekt u kantoorruimte?

Stad of stadsdeel
Alle kantoortypen
Prijs per maand
0,-
gem. €,-
50000,-

Capaciteit

personen
1 persoonpersonen
100 personen
Metrage (m2)
5 m2
gem. m2
2000 m2

Voorzieningen

2 van de 2 kantoren in in de buurt van Antwerpen

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Antwerpen.
Schakel hieronder een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden:

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Antwerpen.

Er zijn {found_amount} kantoren in de buurt, die wel aan jouw zoekopdracht voldoen:

Binnen het huidige zoekfilter zijn er geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Antwerpen.
Schakel een aantal van je filters uit om meer kantoren te vinden.

Er zijn geen kantoren beschikbaar in in de buurt van Antwerpen.

  • 1
Sorteer op:

Er zijn 24 kantoren in de buurt, die ook aan jouw zoekopdracht voldoen:

  • 1
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Welke voorzieningen wil je graag in je kantoor?

Kaartweergave
×