Scroll down
Scroll of klik om te sluiten

Waarom meer dan 900 operators en beleggers je voorgingen

En kozen voor de flexibele oplossingen van Officelisting en Officeplanner

 • No cure, no pay! Je betaalt pas bij verhuur van kantoorruimte
 • Huurders kunnen werkplekken/units online boeken door koppeling met eigen SLA
 • Het gebruik van de inrichtingstool van Officeplanner is bewezen conversieverhogend
Lauren Brunnikhuis Lauren Brunnikhuis Projectmanager LinkedIn

Wij zijn de one-stop-shop voor jouw kantorenaanbod

Bekijk hiervoor onderstaande 2 producten, waarmee we in heel Europa succesvol zijn

Officelisting

Officelisting

Na de gratis plaatsing van je pand(en) gaan wij proactief op zoek naar geschikte huurders met onze (online) marketingtechnieken. Snel verhuren en pas betalen bij succes!

Officelisting
Officeplanner

Officeplanner

Wij bieden een tool waarmee prospects zelf aan de slag kunnen met de inrichting van de ruimte, waardoor zij beter inzicht krijgen in de mogelijkheden. Het gebruik van deze tool is bewezen conversieverhogend.

Officeplanner

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Plan een digitale kennismaking met ons

Tijdens een Skype-gesprek beantwoorden we graag je vragen en voorzien we je van alle benodigde informatie over onze succesvolle producten. Laat je e-mailadres achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Deze operators en beleggers profiteren van onze producten

Doordat ze kozen voor onze flexibele kantooroplossingen

Erg prettig, vooral de communicatie. De ervaring van Mindspace is dat Skepp een goede bemiddelaar is die met creatieve oplossingen komt en op deze manier zorgt voor het tot stand komen van een overeenkomst.

Mindspace

In mijn ogen is SKEPP een van de weinige toppers in de markt. Daar waar veel online brokers het proberen, zijn er maar een paar die het ook echt goed doen en die met leads komen waar je echt wat aan hebt. Top.

Freek Oversloot, Workspot

Fijne samenwerking. Zeer snelle en handige manier om in contact te komen met potentiële huurders.

Daaro Rotterdam

Super personeel waar we goed mee kunnen samenwerken.

Jerrel, Tribes

Altijd heel prettig contact, gedegen kennis van de markt, zeer ondernemend en actieve opvolging!

Eva van der Loop, Offices For You

Goed. SKEPP is kundig, attent, snel en gezellig. Ik heb een goede relatie met alle brokers.

Lex van Ingen, Merin

Leveren hele goede zuivere leads aan en zitten er goed bovenop. Ben zeer tevreden en heb via SKEPP veel verhuurd.

Floris van Kuijeren, M2Move

Fijne en betrokken mensen die altijd een stapje extra zetten.

Scalehub

Tot nu toe alleen maar tevreden met alle hulp en assistentie van SKEPP. Iedereen is ontzettend vriendelijk en servicegericht! Goed dat jullie hier onderzoek naar doen.

TSH Collab (The Student Hotel)

Onze ervaring met SKEPP is dat ze goede aanvragen doorsturen naar onze gebouwen. De aanvragen zijn een goede match en een bezichtiging houdt vaak al in dat de lead waardevol kan zijn. Merin ontvangt daarom graag leads van SKEPP.

Daan van der Veen, Merin

Altijd goed bereikbaar, kort op de bal, helpen te allen tijde waar mogelijk, gedegen kennis van de (vastgoed)markt en daarbij zeer plezierig contact!

Offices For You

Zo werk jij snel samen met SKEPP

In 3 stappen profiteer jij van Officelisting en Officeplanner

STAP 1 Meld je kantoorpand(en) gratis aan via ons platform
STAP 2 Wij nemen binnen 1 werkdag contact op om de mogelijkheden door te nemen
STAP 3 Teken digitaal onze overeenkomst en de samenwerking kan beginnen!

Veelgestelde vragen

Per product hebben we de meest gestelde vragen opgesomd met een uitgebreid antwoord daarop

 • Vragen over Officelisting
  • Ik wil als operator of belegger mijn kantoorpand(en) plaatsen op SKEPP, hoe werkt dat?
   • Fantastisch dat je voor ons kiest! Immers hebben we met SKEPP een jarenlange ervaring als online broker. Wij hebben de mogelijkheid jouw kantoorpand(en) in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Polen te promoten. Het afgelopen jaar hebben we meer dan 3000 bedrijven geholpen in hun zoektocht naar kantoorruimte. Met SKEPP zijn we gespecialiseerd in online verhuur van kantoorruimte via diverse zoekmachines, door middel van online advertising, maar ook social media en mailings. Teken snel onze Officelisting-overeenkomst en stuur ons de benodigde informatie van jouw pand(en). Je betaalt ons alleen wanneer wij een huurder voor jou hebben gevonden! Informeer nu via info@skepp.com.

  • Ben ik als operator of belegger langere tijd gebonden aan SKEPP?
   • Wij begrijpen dat jij flexibiliteit wilt. Dat betekent dat wij in tegenstelling tot traditionele makelaars geen exclusiviteit vragen. Wij vinden het namelijk heel raar om al commitment te vragen van jou, terwijl we nog geen succes hebben behaald. Zodra de Officelisting-overeenkomst is getekend gaan wij dus op basis van ‘no cure, no pay’ voor jou aan de slag om een huurder te vinden. Het enige dat we vragen is een minimale samenwerking van 12 maanden.

  • Hoe plaats ik mijn kantoorpand(en) op de website van SKEPP?
   • Heel simpel, dat doen wij voor je! Lever ons enkel informatie rondom je pand(en) aan zoals huurprijzen, metrages of werkplekken en faciliteiten. Onze tekstschrijvers gaan direct aan de slag om een aantrekkelijke en goed vindbare webtekst te schrijven. Bovendien voegen zij het actuele aanbod toe. De fotograaf van SKEPP zal vervolgens contact opnemen om een afspraak te maken om beeldmateriaal van jouw pand(en) te schieten. En presenteer jij jouw pand(en) al in Virtual Reality? Bij SKEPP lopen we voorop qua VR technologie in de vastgoedmarkt. Meld je dus snel aan via info@skepp.com.

 • Vragen over Officeplanner
  • Ik heb zelf een huurder die aangeeft Officeplanner te willen, wat nu?
   • Het enige dat jij hoeft te doen is de huurder kennis laten maken met Officeplanner, dit kan via de online tool waarmee jij of de huurder zelf razendsnel het kantoor virtueel in kan richten. Je hebt daarbij de keuze uit de betaalopties huur, huurkoop of koop. Deze tool kan als widget geïmplementeerd worden op jouw website of is te benaderen via shop.skepp.com. Met het inrichtingsvoorstel krijgt de huurder snel inzicht in de mogelijkheden die de ruimte biedt en is de kans dat ze de ruimte huren groter. Wij regelen het transport en de montage waardoor de huurder binnen no-time kan genieten van zijn nieuwe kantoor en meubilair. Kom je er qua inrichting niet uit? Onze Spatial Designer helpt je in dat geval graag verder!

  • Zijn alle kantoorruimten geschikt voor Officeplanner?
   • Ja, Officeplanner is toe te passen in nagenoeg alle situaties. Omdat niets aard- en nagelvast verbonden is met het pand, is het meubilair keer op keer te verplaatsen zonder het gebouw te beschadigen. In geval van een SKEPP Meetingbox dient het plafond in de kantoorruimte tenminste een hoogte van 2,60 meter te hebben. Verder moet een ruimte natuurlijk voorzien zijn van elektriciteit en WiFi. Heb jij nog dergelijke ruimtes te huur? Meld je dan aan voor Officeplanner.

  • Wat als een huurder een grotere (Officeplanner)-ruimte wil huren?
   • Gefeliciteerd met de voorgenomen uitbreiding van jouw huurder! Wij maken graag een nieuw inrichtingsvoorstel en zorgen voor een nieuw huurcontract met daarin het juiste aantal werkplekken, een update van het Officeplanner-meubilair (onder levering&diensten) en de nieuwe huurprijs. Natuurlijk komt het ook voor dat huurders willen krimpen, in dat geval neem je als verhuurder contact op met SKEPP. We zijn bij SKEPP altijd bereid om de beste oplossing te vinden voor huurder en verhuurder.

  • Wat valt er voor huurders te kiezen qua Officeplanner-inrichting?
   • Een huurder maakt in eerste instantie de keuze qua Officeplanner-stijl. Wil je bijvoorbeeld een hippe en rustgevende uitstraling (URBAN Scandinavian) of kies je liever voor een stoere en industriële uitstraling (URBAN Industrial)? De verschillende Officeplanner-stijlen hebben ieder hun eigen sets met meubelen, je kunt hierbij zelf volledig je meubilair kiezen, binnen één van de stijlen. Zo is het supersimpel om zelf een ontwerp voor jouw kantoorruimte te maken. Vind je dit toch nog lastig? Dan geeft onze Spatial Designer je graag advies.

  • Hoe zit het met de kickback-fee in combinatie met Officeplanner?
   • Je tekent bij ons een kickback-overeenkomst en wanneer je huurders enthousiast maakt om hier gebruik van te maken, ontvang je een percentage van de huur, huurkoop of koop van het Officeplanner-meubilair.

  • Kan ik kijken op een locatie waar Officeplanner operationeel is?
   • Dat kan zeker! Kom kijken bij één van de Officeplanner-locaties en maak in real life kennis met onze producten. Neem hiervoor contact op met SKEPP via 085 - 877 05 19 of info@skepp.com.

 • Vragen over Officekit
  • Zijn mijn huidige sloten geschikt om ze om te turnen naar een keyless entry?
   • Alle sloten zijn geschikt voor een keyless entry. De keyless entry sloten werken op bluetooth en zijn makkelijk te beheren in onze app. Naast het beheren van de sloten kun je ook een koppeling maken met een online boekingssysteem voor de meetingrooms. Een meetingroom is dan alleen te openen via de app door de persoon die de meetingroom heeft gereserveerd.

  • Waarom moet ik kiezen voor een digitale receptiezuil?
   • Een groot voordeel van ons digitale receptiezuil is de flexibiliteit waar je het neer kunt zetten. Naast dat het makkelijk verplaatsbaar is, treedt hier ook een behoorlijke kostenbesparing op. Je hebt namelijk geen receptionisten meer nodig die normaal de gasten in jouw kantoorgebouw(en) opvangen en begroeten.

  • Wie installeert de techproducten van Officemanager?
   • Jij hebt hier verder geen omkijken naar. Wij bij SKEPP zorgen dat alles netjes wordt geleverd en vervolgens geïnstalleerd. Handig toch?

  • Kan ik producten afzonderlijk van elkaar bestellen?
   • Ja, dat is zeker mogelijk. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in onze keyless entry sloten? Dan zou je er voor kunnen kiezen om deze eerst te kunnen installeren op 10 sloten. Bevalt dit? Dan komt SKEPP opnieuw langs om jouw gehele kantoorgebouw(en) te voorzien van de keyless entry. Mocht je meer panden in jouw portefeuille hebben, dan kun je er ook voor kiezen om de sloten eerst te implementeren in één kantoorgebouw.

  • Zijn mijn panden geschikt voor Officemanager?
   • Elk kantoorgebouw is geschikt voor Officemanager. De keyless entry sloten zijn te beheren in onze app. Bovendien biedt deze app ook andere mogelijkheden. Zo kun je hier ook slagbomen in besturen. Komen er bezoekers langs? Dan kunnen zij gebruik maken van een eenmalige code. Daarnaast heb je in de app hardware data beschikbaar over jouw kantoorgebouw, denk hierbij aan de temperatuur, de luchtvochtigheidsgraad en het CO2-gehalte

    Naast de receptiezuil is er ook een betaalzuil voor de lunch, zo kun je jouw bedrijfsrestaurant makkelijk laten runnen zonder fte’s. In onze webshop vind je ook lunchmeubels die hier goed bij aansluiten. Genoeg oplossingen die in elk kantoorgebouw te faciliteren zijn!

Staat je vraag er niet tussen?