Over ons

Maak kennis met SKEPP

Aangenaam kennismaken! Wie is SKEPP? Wij zijn een bedrijf met young professionals die de kantorenmarkt als geen ander kennen. We richten ons op kantoorverhuur en kantoorinrichting. Wat ons uniek maakt? Wij doen het anders dan anderen en durven out of the box te denken! Met onze Twentse roots, persoonlijke aandacht en een flinke dosis enthousiasme denken we met al onze (nieuwe) klanten mee. Werken bij SKEPP betekent onderdeel zijn van een gezellig team, waar je bijdraagt aan toffe projecten en waar je ervaart dat geen dag hetzelfde is. Join the rollercoaster? Solliciteer dan op de openstaande vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Open sollicitaties zijn ook welkom!

Onze toppers

Wij helpen je graag met jouw kantoor!


Team SKEPP NL


Team SKEPP Deutschland

Werken bij SKEPP

Wij zoeken jou!

Binnen ons snelgroeiende bedrijf zijn we regelmatig op zoek naar young professionals. Ambitieuze, gedreven en enthousiaste aanpakkers kunnen zich melden bij ons voor de meest uiteenlopende functies. Denk aan account managers, online marketeers, finance specialisten, spatial designers en webdevelopers. Op zoek naar een stage? Binnen ons enthousiaste team hebben we altijd plaats voor gemotiveerde stagiairs en afstudeerders. Bij ons geen koffie halen, maar gewoon meedraaien als volwaardige SKEPP-er. Neem een kijkje tussen de vacatures en wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie bij ons op kantoor! Kom je vrijdagmiddag? Dan kan dat natuurlijk ook onder het genot van een biertje!

Wij zoeken jou!
Wij zoeken jou!
Bekijk alle vacatures

Onze producten

Waar we goed in zijn

Officelisting: de Airbnb van de kantorenmarkt

SKEPP is begonnen met het product Officelisting. Hier komen vraag en aanbod van kantoorruimte samen. Zoek je kantoorruimte? Dan brengen wij je in contact met pandeigenaren, operators en verhuurders van de kantoorruimte. Ons ruime aanbod aan kantoorruimtes in heel Europa maakt SKEPP de Airbnb van de kantorenmarkt. Rent now!

 

Officeplanner: richt je kantoorruimte (virtueel) in

Het andere product van SKEPP is Officeplanner. Ben je op zoek naar kantoorinrichting? Bestel direct het kantoormeubilair in de shop (Shop now). Liever eerst zelf virtueel de kantoorruimte inrichten? Dat kan met de SKEPP Officeplannertool (Plan now). Hulp nodig bij de totale kantoorinrichting? Ook dan staan we voor je klaar en maken we een plan op maat (Design now). Werk met onze unieke kantoormeubelen zoals meetingboxen, phoneboxen en roomdividers en creeer jouw droomkantoor.

 

Officemanager: verhoog het serviceniveau als pandeigenaar

Het laatste product van SKEPP is het smart product Officemanager. Geef je kantoorpand een upgrade naar de huidige tijd met slimme techoplossingen. Het voordeel? Het is tijdbesparend, draagt bij aan het comfort van huurders en biedt pandeigenaren meer flexibiliteit. Met Officemanager verhoog jij het algehele servicelevel dankzij een digitale receptie, 24/7 keyless access of een eenvoudig reserveersysteem.

Office as a Service

De volledige ontzorging regelen wij!

Office as a Service speelt in op de behoefte van de klant. Wil je flexibiliteit, volledige ontzorging en een partij die beloftes waarmaakt? Dan staat SKEPP klaar voor jou. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om je thuis te voelen op kantoor. Het is immers de plek om te connecten, te coworken, te concentreren of ruimte voor ontspanning. Werken in een omgeving die daar feilloos op aansluit? SKEPP is jouw partner voor nu én in de toekomst.