Scroll down
Scroll of klik om te sluiten

Waarom vele operators en beleggers je voorgingen met kantoorruimten verhuren

Door te kiezen voor Officelisting richt jij je op je core business

 • Gratis plaatsing op SKEPP, voorzien van fotografie en een goed vindbare webtekst
 • No cure, no pay! Je betaalt pas bij verhuur van kantoorruimte
 • Huurders kunnen werkplekken/units online boeken door koppeling met eigen SLA
 • Je pand sneller verhuren? Kies ook voor Officeplanner!
Lauren Brunnikhuis Lauren Brunnikhuis Projectmanager LinkedIn

Deze operators en beleggers verhuren succesvol kantoorruimte met SKEPP

En doen dat op basis van ‘no cure, no pay’

Erg prettig, vooral de communicatie. De ervaring van Mindspace is dat Skepp een goede bemiddelaar is die met creatieve oplossingen komt en op deze manier zorgt voor het tot stand komen van een overeenkomst.

Mindspace

In mijn ogen is SKEPP een van de weinige toppers in de markt. Daar waar veel online brokers het proberen, zijn er maar een paar die het ook echt goed doen en die met leads komen waar je echt wat aan hebt. Top.

Freek Oversloot, Workspot

Fijne samenwerking. Zeer snelle en handige manier om in contact te komen met potentiële huurders.

Daaro Rotterdam

Super personeel waar we goed mee kunnen samenwerken.

Jerrel, Tribes

Altijd heel prettig contact, gedegen kennis van de markt, zeer ondernemend en actieve opvolging!

Eva van der Loop, Offices For You

Goed. SKEPP is kundig, attent, snel en gezellig. Ik heb een goede relatie met alle brokers.

Lex van Ingen, Merin

Leveren hele goede zuivere leads aan en zitten er goed bovenop. Ben zeer tevreden en heb via SKEPP veel verhuurd.

Floris van Kuijeren, M2Move

Fijne en betrokken mensen die altijd een stapje extra zetten.

Scalehub

Tot nu toe alleen maar tevreden met alle hulp en assistentie van SKEPP. Iedereen is ontzettend vriendelijk en servicegericht! Goed dat jullie hier onderzoek naar doen.

TSH Collab (The Student Hotel)

Onze ervaring met SKEPP is dat ze goede aanvragen doorsturen naar onze gebouwen. De aanvragen zijn een goede match en een bezichtiging houdt vaak al in dat de lead waardevol kan zijn. Merin ontvangt daarom graag leads van SKEPP.

Daan van der Veen, Merin

Altijd goed bereikbaar, kort op de bal, helpen te allen tijde waar mogelijk, gedegen kennis van de (vastgoed)markt en daarbij zeer plezierig contact!

Offices For You

Gratis plaatsing, fotografie en marketing bij aanmelding op SKEPP

Jouw kantoorpand(en) worden zo optimaal onder de aandacht gebracht bij prospects

Nadat je kantoorpand is aangemeld, zorgen wij voor een aantrekkelijke webtekst die goed vindbaar is in zoekmachines als Google. Daarnaast komt onze fotograaf langs om het kantoorpand te fotograferen, zodat we kwalitatief hoogwaardige foto’s kunnen plaatsen op ons platform. Verder starten we met succesvolle marketingcampagnes om het pand onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep(en). Dit alles is voor rekening van SKEPP!

Laat je kantoorpand(en) opnemen in VR en verhuur je portefeuille bewezen sneller

En kies bovendien voor extra zichtbaarheid in de zoekresultaten op ons platform

Naast de fotografie die wij onze rekening nemen, kun je bij ons ook een virtuele tour afnemen. Prospects kunnen dan online al een eerste rondleiding door je pand(en) doen. Je bespoedigt de verhuur met een virtuele tour, want kantoorpanden met een virtuele tour converteren bewezen beter. Een andere aanvullende optie is om te kiezen voor extra zichtbaarheid op de stadspagina van je kantoorpand, waardoor je structureel hoog in de zoekresultaten voorkomt. Hoe hoger in de zoekresultaten, hoe beter kantoorpanden converteren. Wacht dus niet langer, vraag bij ons de prijs op voor een virtuele tour en/of extra zichtbaarheid en versnel de verhuur!

Versnel de verhuur van je kantoorpand met Officeplanner

Laat je prospects zelf de ruimte inrichten met Officeplanner

Officeplanner

Officeplanner

Met onze online tool kunnen prospects zelf virtueel de ruimte inrichten, om direct de mogelijkheden inzichtelijk te krijgen. Hierdoor bespoedigt de verhuurbaarheid van je kantoorruimte.

Officeplanner

Veelgestelde vragen over Officelisting

Bekijk hier of je een antwoord op je vraag of vragen kunt vinden

 • Officelisting
  • Ik ben operator of belegger en zou mijn kantorenaanbod graag plaatsen op het platform van SKEPP, hoe gaat dit in zijn werk?
   • Goed om te horen dat je voor ons platform kiest! Met SKEPP zijn we al jarenlang expert op kantorengebied en fungeren we als online broker. Jouw portefeuille aan kantoorpand(en) in de volgende landen kunnen we onder de aandacht brengen: Nederland, ons buurland België, de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), Spanje, Frankrijk en ook Polen. We hebben vorig jaar meer dan 3000 bedrijven geholpen bij het vinden van een geschikt kantoor. Onze specialisatie ligt onder meer op het vlak van online verhuur van kantoren via zoekmachines als Google. Hoe we dit doen? Onder meer door het toepassen van activiteiten op social media, maar ook online advertising en e-mailmarketing. Voor jou is het zaak om snel onze Officelisting-overeenkomst te tekenen en daarbij de benodigde informatie over je kantoorpand(en) te sturen. We werken op basis van ‘no cure, no pay’ en je betaalt ons dus alleen bij succes! Meer weten? Neem contact op via info@skepp.com.

  • Hoe lang ben ik als operator of belegger gebonden aan SKEPP?
   • We vragen een samenwerking van minimaal 12 maanden, flexibel toch? Bovendien vragen wij, in tegenstelling tot traditionele makelaars, geen vorm van exclusiviteit. Het is in onze ogen namelijk tegenstrijdig om commitment van jou te vragen, zonder dat we samen successen hebben bewerkstelligd. We werken op basis van ‘no cure, no pay’ en gaan op die manier op zoek naar geschikte huurders voor jouw pand(en). Voorwaarde is wel dat de Officelisting-overeenkomst getekend is.

  • Moet ik zelf mijn portefeuille aan kantoorpand(en) plaatsen op het platform van SKEPP?
   • Nee! Dat doen wij voor je… Als je ons voorziet van informatie over je kantoorpand(en), dan gaan onze tekstschrijvers aan de slag met het produceren van een aantrekkelijke webtekst, die bovendien goed vindbaar is in zoekmachines als Google. Informatie die we van je vragen is: huurprijzen, metrages, werkplekken en voorzieningen die in je pand(en) aanwezig zijn. Onze fotograaf neemt contact met je op om een afspraak te maken voor fotografie. Zodoende kunnen we kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal van je pand(en) tonen op ons platform. Zijn jouw pand(en) al toegankelijk in Virtual Reality? Zo nee, dan kunnen wij dit ook verzorgen. Panden op ons platform met een virtuele tour behalen meer conversies, dan panden zonder virtuele tour. Neem snel contact op met SKEPP, door te mailen naar info@skepp.com, om ook een virtuele tour te laten opnemen.

Staat je vraag er niet tussen?