Aalsmeer, van Cleeffkade 15

Kantoorruimte huren aan de Van Cleeffkade in Aalsmeer

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Van Cleeffkade in Aalsmeer? Neem dan een kijkje in dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw. Het is een kantoorpand waar naast de kantoorruimten en vergaderruimten ook een evenementencentrum in is gevestigd, dat maakt deze locatie erg uniek. Het evenementencentrum bestaat uit een groot theater, een discotheek en een nog te realiseren hotel. Het bedrijfsverzamelgebouw is gebouwd in 1928 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 25.084 m2. 

Huurprijzen

Op deze bijzondere locatie is het mogelijk om een kantoorruimte te huren tussen de 6 m2 en 100 m2. Tussen deze 2 oppervlakten in is alles mogelijk, bijvoorbeeld het huren van een kantoorunit met een oppervlakte van 20 m2 voor €200,- in de maand. Of ga je voor een kantoorkamer van 43 m2 voor €430,- in de maand? In de ‘aanbodlijst’ zie je een gedeelte van de beschikbare kantoorruimten, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden. Zo is deelverhuur ook mogelijk en het afsluiten van een flexibel huurcontract ook. 

24/7 toegankelijkheid, schoonmaakservice en een restaurant

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Van Cleeffkade in Aalsmeer, heb je de mogelijkheid om jou kantoorunit 24/7 te gebruiken. Ideaal wanneer je in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wil afronden. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel, dit wordt voor jou gedaan! In het bedrijfsrestaurant kun je dagelijks genieten van een verse maaltijd, handig wanneer er klanten langs komen of je wilt een keer langer doorwerken. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging in Aalsmeer, het is namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Zo zijn er verschillende op- en afritten van snelwegen op korte rijafstand vanaf jou werkplek gelegen. De A4, A9 en A44 zijn binnen enkele minuten te bereiken. De auto kun je vervolgens parkeren op het terrein van het complex, makkelijk en snel! Reis je liever met het openbaar vervoer? Op 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek is er een bushalte te vinden, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation in Hoofddorp. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Van Cleeffkade in Aalsmeer?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Van Cleefkade in Aalsmeer? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat de kosten hiervan zijn? Niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Van Cleeffkade.

van Cleeffkade 15 van Cleeffkade 15 Aalsmeer Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!