Hoofddorp, Siriusdreef 17

Gemeubileerd kantoor huren aan de Siriusdreef in Hoofddorp

Een eigen kantoorruimte huren in Hoofddorp, voorzien van meubilair en tegen een betaalbare huurprijs? Bent u op zoek naar een zakelijke werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat in Hoofddorp, dan is dit de ideale locatie. U huurt een werkplek in de business lounge, een eigen kantoorkamer vanaf 10 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. U maakt tevens 'gratis' gebruik van de business lounge op 60 andere kantoorlocaties in Nederland en 2000 locaties wereldwijd van deze kantoorformule.

U heeft de mogelijkheid om flexibel kantoorruimte te huren aan de Siriusdreef. U kunt ook een gedeeld kantoor huren, samen met een ander bedrijf. Voor een werkplek hier, betaalt u slechts €239,- per maand, een kantoorkamer is te huur vanaf €480,- per maand! Binnen het kantoorpand maakt u dan ook gebruik van alle voorzieningen. Denk hierbij aan een gemeenschappelijke receptie, vergaderruimten, de pantry en de koffiecorner. De kantoren worden regelmatig schoongemaakt en het kantoorgebouw is ook nog eens rolstoelvriendelijk!

In de omgeving van dit business center zijn bedrijven gevestigd als Rabobank, Asics Europe, Sanoma Uitgevers, Thomas Cook en TNT. Het NS station van Hoofddorp is op loopafstand gelegen, de bereikbaarheid vanaf de Rijksweg A4 is prima! Parkeerruimte is aanwezig. Geinteresseerd maar nog niet overtuigd? Plan sowieso een rondleiding om een volledige indruk te krijgen van dit kantoor in Hoofddorp. Via SKEPP, kan dat zonder makelaarskosten, gratis en vrijblijvend!

Kantoorruimte huren nabij Schiphol Airport in Hoofddorp Siriusdreef 17 Hoofddorp Toplocation!

1 reviews Siriusdreef

Op deze gunstig gelegen locatie maak je gratis gebruik van de koffiecorner, ontzettend lekkere koffie!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!