Amstelveen Centrum, Laan van Langerhuize 1

Huren in Amstelveen? Hier vindt u de geschikte kantoorruimte of werkplek!

Op zoek naar de juiste uitstraling en een hoge dosis professionaliteit voor uw bedrijf? Huur dan nu de kantoorruimte die het beste bij u past in Amstelveen. Binnen dit kantoorconcept in Amstelveen huurt u een werkplek, (ingerichte) kantoorkamer of kantoorruimte op maat (>100 m2).

Een werkplek huurt u al vanaf €375,- per maand, terwijl u een kantoorkamer huurt vanaf slechts €750,- per maand. Kantoorruimte op maat huren? De prijs hiervoor bedraagt €205,- per m2 per jaar.

Er is sprake van een hoog servicelevel. Zo is er een bemande receptie, die u ondersteunt door bijvoorbeeld telefoonaanname en postverwerking. Bovendien kunt u dagelijks gebruik maken van een lunch en zijn er printfaciliteiten. Vergaderen kan in de vergaderruimte, koffie haalt u bij de koffiecorner. Parkeerruimte is aanwezig. Kortom, veel luxe!

De locatie van het kantoorpand is uitstekend te noemen. Het kantoorgebouw is namelijk gevestigd in het voormalig KPMG-gebouw aan de Laan van Langerhuize. Dit fraaie karakteristieke kantoorgebouw is gelegen in Amstelveen aan de snelweg A9, waardoor de bereikbaarheid erg goed is. Overtuigd? Plan direct een rondleiding in via SKEPP! Dit is gratis via het menu rechts op deze pagina.

 Huur kantoorruimte in dit kantoorconcept in Amstelveen Laan van Langerhuize 1 Amstelveen Centrum Toplocation!

3 reviews Laan van Langerhuize

Alles super..

mooi restaurant, groot parkeerterrein, vergaderruimtes en printvoorzieningen. allemaal handig

Modern zakelijk kantoorpand, veel ruimte nog beschikbaar. Ruime keuze, dat is altijd fijn.

Servicelevel is hier van hoog niveau, dat maakt het huren op deze locatie erg prettig :-)

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!