Super deal

Amsterdam Grachtengordel, Singel 250

Kantoorruimte te huur in Amsterdam centrum in een prachtig monumentaal pand

Huur ook kantoorruimte in Amsterdam aan de Singel. In dit kantoorpand huurt u een werkplek of kantoorruimte en maakt u gebruik van diverse voorzieningen, zoals vergaderruimten. Het kantoorpand, een voormalig bankgebouw, is een Rijksmonument en gelegen in het centrum van Amsterdam. Enkele highlights van Amsterdam, zoals het Magna Plaza en de Dam, liggen op loopafstand van dit kantoorgebouw.

Huur een flexwerkplek of een kantoorruimte op deze unieke locatie

Binnen dit kantoorgebouw huurt u een werkplek (< 15 m2), een kantoorkamer (15 tot 100 m2) of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Naast dat er voor iedere ondernemer of onderneming een geschikte ruimte is in dit kantoorpand, is het ook uitstekend bereikbaar. Er ligt een tram- en busstation om de hoek en Amsterdam Centraal ligt op loopafstand.

Kantoorruimten van verschillende metrages

Op deze locatie zijn de mogelijkheden met betrekking tot het huren van een kantoor zeer divers. Huurt u liever een financieel voordelige kantoorruimte aan de Singel? Dan kiest u een interne kantoorruimte! Huurt u liever een afgesloten kantoorruimte of een kantoorruimte voor een groter aantal personen? Kies dan voor een kantoorruimte of kantoorruimte op maat. Daarnaast zijn er ook kantoorkamers te huur met prachtig uitzicht op het bruisende centrum van Amsterdam.

Vergaderruimten, fitness, businesslounge én parkeerruimte

Een toegewijd en behulpzaam team staat klaar om u te helpen met administratieve ondersteuning. Bij het huren van een kantoorruimte in dit kantoorpand kunt u ook gebruik maken van services als high speed internet en 24/7 toegang. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals de vergaderruimten, een fitnessruimte en de businesslounge. Parkeren kan op eigen terrein van het kantoorpand.

Werken in de Grachtengordel van Amsterdam

Dit kantoorgebouw is een Rijksmonument en gelegen op een uitstekend bereikbare locatie in het centrum van Amsterdam. Zoekt u een werkplek of een kantoorkamer voor uw onderneming in het centrum van onze hoofdstad? Plan dan direct een rondleiding in! Dit doet u gratis én geheel vrijblijvend bij SKEPP, via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP.

Kantoorruimte huren aan de Singel in Amsterdam Singel 250 Amsterdam Grachtengordel Toplocation!

1 reviews Singel

Een leuk pand in het centrum van Amsterdam!

De kantoorruimten zijn goed en de vergaderzaal is ontzettend mooi.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!