Rent office space Amsterdam Westpoort, Zekeringstraat 46

5 (3 reviews)
Facilities
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Elevator
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Common areas
 • Meeting space
 • Pantry
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Zekeringstraat 46 in Amsterdam Westpoort

Availability updated:
Available office rooms
 • Office room

  Space description: 87 m2
  Rental price: €1,650 /mo. all-in
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Zekeringstraat in Amsterdam (Westpoort)

Zoek jij een kantoorruimte aan in Amsterdam Westpoort, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Zekeringstraat. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren die gebruiksklaar opgeleverd worden. Niet alleen de gunstige locatie maar ook de services in- en rondom het kantoorpand zijn goed gefaciliteerd. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

In het kantoorpand zijn op dit moment kantoorunits beschikbaar op de 2e en 3e verdieping, makkelijk bereikbaar met de aanwezige lift. Zo huur je op deze locatie al een kantoorkamer vanaf 32 m2 voor een maandelijks bedrag van €593,-. Huur je liever een grotere oppervlakte? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 78 m2, te huur voor €1460,-. De grootste oppervlakte is op dit moment 154 m2, voor een maandelijks bedrag van €2876,-. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Een vergaderruimte en pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Zekeringstraat in Amsterdam Westpoort, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo zijn er in er op deze 2 verdiepingen een vergaderruimte aanwezig, ideaal voor een belangrijke bespreking met een collega of een presentatie voor een klant. In het kantoorpand zijn ook meerdere pantry’s aanwezig. Een fijne plek om een heerlijke kop koffie/thee te zetten voor jou en je collega’s en in de middag een verse lunch voor te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij dagelijks makkelijk en snel jouw werkplek. Het bedrijventerrein is slechts 3 minuten rijden verwijderd van de A10 en A5, ook de A8 ligt op een korte rijafstand van 8 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? In dezelfde straat is een bushalte aanwezig. Op het bedrijventerrein zit aan de overkant van het kantoorpand een super leuke horecavoorziening waar je dagelijks heerlijke lunches kunt halen, genaamd Clubs&Subs. Een echte aanrader!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Zekeringstraat in Amsterdam Westpoort?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren huren aan de Zekeringstraat in Amsterdam Westpoort? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam.


Reviews

Find out what other people said about this location

K

Huren met fantastisch uitzicht op een comfortabele werkplek?

Dan ben je hier zeker aan het juiste adres, wat een top lcoatie!

T

Mooi recent verbouwde kantoorruimte.

Het straalt rust uit!

M

Ideaal kantoor voor kleine onderneming!Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Zekeringstraat 46

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen