Amsterdam Zuidas, Gustav Mahlerlaan 1212

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren aan de Gustav Mahlerlaan (Zuidas)

Een toffe kantoorlocatie midden in de Amsterdamse Zuidas. Een van de architectonische hoogstandjes gelegen aan de A10 en erg goed te herkennen aan de bijzondere en transparante exterieur. Momenteel zijn er nog diverse kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur.

Huurprijzen, kantoor Gustav Mahlerlaan, Amsterdam

Zoals gezegd zijn er nog diverse kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Kleine kantoren voor 2 of 4 personen maar een grotere kantoren geschikt voor 6 of meerdere werknemers. De huurprijs van deze kantoren bedraagt €749,- per werkplek per maand op basis van een 12 maanden contract. Niet gek, voor deze te gekke locatie op de Amsterdam Zuidas.

Gustav Mahlerlaan: receptie, 24/7 toegang en snel internet

In dit kantoorpand zijn de services en voorzieninge van hoog niveau. Zo is er een receptie waar je terecht kunt met al je vragen. Ook zullen zij de post voor je verwerken en indien nodig de telefoon voor je beantwoorden. Bovendien heeft iedere huurder 24/7 toegang tot zijn of haar kantoorruimte en maak je door het gehele gebouw gebruik van een razendsnelle internetverbinding. Dit kantoorpand is zeer geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorpand van hoge kwaliteit en een rustpust in de drukte van de Zuidas.

Locatie en bereikbaarheid, Gustav Mahlerlaan, Amsterdam

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is erg gunstig. Het gebouw staat zoals gezegd in het midden van 'The Financial Mile' van Amsterdam, de Amsterdam Zuidas. Het kantoorpand is direct gelegen aan station Zuid en de ringweg A10. Dit maakt dat het een zeer aantrekkelijke locatie is om kantoorruimte te huren. Reis je met de auto naar kantoor? Dan kun je deze gemakkelijk parkeren in de ondergelegen garage. Bovendien loop je vanuit je kantoor direct naar de verschillende winkels en horeca

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Gustav Mahlerlaan?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Gustav Mahlerlaan? Wees er dan snel bij. Plan vandaag nog een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte huren op de Amsterdamse Zuidas Gustav Mahlerlaan 1212 Amsterdam Zuidas Toplocation!

1 reviews Gustav Mahlerlaan

Wanneer je rust en comfort zoek, moet je op deze locatie zijn.

Door de kleuren en meubelen is er een relaxte sfeer gecreëerd.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!