Super deal

Beek Lb, Middelweg 25

6191NC Beek Lb

Huur representatieve kantoorruimte direct aan het spoor gelegen in Beek!

Dit kantoorpand aan de Middelweg 25 in Beek bestaat uit veel ruimte voor netwerken en andere zaken die het werken een stukje leuker maken. Hierdoor huurt u erg flexibel. Denk hierbij aan een korte huurtermijn en de mogelijkheid om aanvullende services af te nemen. Huren voor de langere termijn? Geen probleem, meerjarig huren is hier ook mogelijk. Via SKEPP huurt u nu eenvoudig kantoorunits vanaf 30m2 voor het gunstige tarief van €343,- per maand.

Naast kantoorunits zijn aan de Middelweg 25 in Beek tevens 6 bedrijfsruimtes vanaf 177 m2 te huur. Ideaal voor bedrijfsactiviteiten waar een bedrijfsruimte essentieel is. De locatie van deze flexibele kantoorruimte is uitstekend te noemen. Het kantoorpand is namelijk direct gelegen aan het spoor en aan de autosnelweg A2 (Maastricht – Amsterdam). Hierdoor is de bereikbaarheid per zowel auto als openbaar vervoer erg goed te noemen. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer (>30m2) of kantoorruimte op maat (>100m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in via SKEPP!

Kantoorruimte huren direct aan het spoor in Beek Middelweg 25 Beek Lb Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!