De Meern, Strijkviertel 63

Kantoorruimte huren op gunstige plek in De Meern

Aantrekkelijke kantoorruimte huren op een gunstige locatie in Meern? Aan de Strijkviertel in De Meern biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het twee bouwlagen tellende kantoorgebouw beschikt over een vloeroppervlak van 1.640 m2. Hiervan is 1.000 m2 kantoorruimte beschikbaar. Daarnaast is er ook een bedrijfshal ten grootte van 640 m2 beschikbaar voor de verhuur. Een kantoorkamer is hier te huren vanaf 50 m2.

Deelverhuur is mogelijk in verschillende varianten en afmetingen! Huren kan hier voor maar €95,- per m2 per jaar. Wilt u weten hoe u kunt profiteren van een vaste lage huurprijs op deze locatie? Neem dan contact op met SKEPP, u wordt direct wijzer! De minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar. Dit te huren kantoorgebouw in De Meern is gerealiseerd in 2000 en beschikt over moderne technische installaties.

Door de nabijheid van belangrijke verkeersaders als de A2 en A12 beschikt het kantoorpand over een strategische ligging in De Meern. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer / kantoorunit of kantoorruimte op maat in De Meern, ontvang een gratis rondleiding van SKEPP en krijg een goede indruk van dit pand!

Kantoorruimte huren nabij de A2 en A12 in De Meern Strijkviertel 63 De Meern Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!