Rent office space Haarlem Centraal Station, Staten Bolwerk 1

4 (3 reviews)
Facilities
 • Elevator
 • Storage space
 • Free WiFi
 • Airconditioning
 • Parking facility
 • Postal address
 • Bicycle storage
 • Wheelchair accessible
 • Meeting space
 • Pantry
 • Internet facilities
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Staten Bolwerk 1 in Haarlem Centraal Station

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Haarlem Centraal Station!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Op zoek naar een betaalbare werkplek in Haarlem? Huur kantoorruimte in deze monumentale kantoorvilla!

Deze karakteristieke kantoorvilla ligt aan het Staten Bolwerk in Haarlem, een goed bereikbare kantoorlocatie. Treinstation Haarlem ligt op nog geen 10 minuten lopen van het kantoorpand, terwijl de snelwegen A200 en A9 ook snel toegankelijk zijn met eigen vervoer. Tel daarbij voorzieningen als vergaderruimte en parkeerruimte bij op en u komt tot de conclusie dat dit een gunstige locatie is om kantoorruimte te huren!

Voordelig een werkplek huren in dit kantoorgebouw te Haarlem

Voor een betaalbare kantoorruimte bent u in dit kantoor aan het Staten Bolwerk aan het juiste adres. U huurt namelijk een werkplek voor slechts €250,- per maand. Doorgaans is een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar financieel het meest aantrekkelijk. Een flexibele huurtermijn van minder dan 1 jaar? Neem contact op met SKEPP en bespreek de mogelijkheden.

Voorzieningen? Vergaderruimte en een pantry aanwezig!

Mocht u regelmatig een bespreking hebben of belegt u vaak vergaderingen, dan is het waardevol om te weten dat er vergaderruimte aanwezig is in dit kantoor. Bovendien is er een pantry en is er ruimte in het kantoorgebouw om spullen op te slaan, waar geen ruimte voor is in uw nieuwe kantoorruimte.

Een prachtige tuin, parkeerruimte en een fietsenstalling

Er begeeft zich een prachtige groene tuin om het kantoorpand in Haarlem, daarnaast zijn er 25 parkeerplaatsen en voor de sportievelingen is er een fietsenstalling. Meer informatie over de kantoorruimte in Haarlem? De vastgoedconsultants van SKEPP helpen u graag in uw zoektocht naar het geschikte kantoor!

Plan een gratis rondleiding en neem een kijkje op deze fraaie kantoorlocatie in Haarlem!

Bent u al overtuigd van de mogelijkheden binnen dit kantoor of twijfelt u nog tussen het aanbod aan kantoorruimte in Haarlem? Het is een verstandige keuze om eens langs te gaan op deze locatie en uw nieuwe werkplek te bekijken. Dit doet u door via het menu op deze pagina een rondleiding in te plannen. Waar wacht u nog op? Een rondleiding plannen bij SKEPP is namelijk geheel vrijblijvend en gratis!


Reviews

Find out what other people said about this location

B

Wat een geweldig mooie vrijstaande kantoorvilla

E

Wat een fantastische omgeving, heel rustgevend lijkt me om hier te werken.

D

Erg stijlvol kantoorpand, moderne inrichting.

Vele werkplekken en mooie vergaderruimtes.Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Staten Bolwerk 1

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen