RENTED OUT

Haarlem Waarderpolder, Hendrik Figeeweg 1E

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Haarlem Waarderpolder!

Huur kantoorruimte voor slechts €99,- per m2 per jaar in Haarlem!

Voordelig huren, dat doet u als u besluit kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw in Haarlem. U huurt hier de ruimte die bij u past en bovendien maakt u gebruik van de aanwezige voorzieningen, zoals een pantry. Met andere woorden, een ideale en voordelige locatie om uw onderneming te vestigen!

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 32 m2 in dit karakteristieke kantoor

U huurt hier een kantoorkamer vanaf 32 m2 maar ook een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Flexibel huren of liever meer zekerheid? De keuze is aan u; zowel korte als lange huurtermijnen behoren tot de mogelijkheden. Een huurcontract vanaf 1 jaar is normaal gesproken het voordeligst.

Huurprijzen vanaf €99,- per m2 per jaar in dit kantoorgebouw in Haarlem

U huurt hier diverse kantoorruimten voor €99,- per m2 per jaar. En dat mag gerust een voordelige huurprijs genoemd worden, voor een kantoorruimte op een gunstige plek in Haarlem. Vooral gunstig vanwege de bereikbaarheid, de snelwegen A9 en A200 zijn snel te bereiken. Een kantoorkamer van 32 m2 is al te huur voor slechts €330,- per maand!

Parkeerruimte en gebruik maken van de aanwezige pantry

Voor de reizigers per eigen vervoer naar de kantoorruimte is het waardevol om te weten dat u uw auto kunt parkeren op de aanwezige parkeerplaatsen. U kunt een vaste parkeerplaats huren. Bovendien is er een pantry aanwezig in dit kantoorgebouw. Altijd handig!

Neem gauw een kijkje in dit representatieve kantoorpand in Haarlem

Overtuigd dat dit kantoorgebouw bij u past? Of twijfelt u nog tussen de juiste kantoorruimte in het ruime kantorenaanbod? Hoe dan ook, het is verstandig om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw. Dit kunt u doen door gratis een rondleiding in te plannen bij SKEPP!

Voordelige kantoorkamers te huur in Haarlem! Hendrik Figeeweg 1E Haarlem Waarderpolder Toplocation!

2 reviews Hendrik Figeeweg

Geweldig die oude houten balken.

Erg verrassend aan de binnenkant.

Ik vond het gebouw zelf wat weinig uitstraling hebben maar erg mooi van binnen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!