RENTED OUT

Halfweg, Haarlemmerstraatweg 11

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Halfweg!

Kantoorruimte te huur in voormalig pakhuis in Halfweg!

Dit opvallende, voormalige pakhuis ligt op een stations- en zichtlocatie in Halfweg. Het kantoorgebouw is volledig gerenoveerd. De industriële constructie is behouden en daar zijn moderne technieken aan toegevoegd. Een fantastische kantoorruimte om uw onderneming te vestigen!

Een kantoorruimte van 204 m2 te huur binnen dit gerenoveerde kantoorpand!

Er is nog één kantoorruimte van 204 m2 beschikbaar voor verhuur. De huurtermijn is in overleg. Gaat uw voorkeur uit naar een huurcontract op basis van flexibiliteit? Dat is geen probleem, dan huurt u voor de korte termijn. Liever meer zekerheid? Huur dan voor de lange termijn in dit kantoorpand in Halfweg.

Voordelig huren op deze gunstige stations- en zichtlocatie in Halfweg

U huurt hier kantoorruimte voor slechts €165,- per m2 per jaar. En dat op een locatie op loopafstand van NS-station Halfweg-Zwanenburg. Bovendien huurt u hier op een zichtlocatie. Kortom, een voordelige huurprijs voor het huren op deze plek!

Belangrijk: voldoende parkeerruimte aanwezig bij het kantoorpand in Halfweg

Komt u met de auto naar het werk? Dan is het waardevol om te weten dat er voldoende ruimte is om te parkeren. U kunt een vaste parkeerplek huren. Ook niet onbelangrijk: u kunt gebruik maken van de aanwezige pantry, naast het gemak van een eigen kantoorruimte!

Plan via SKEPP geheel vrijblijvend een rondleiding in door dit kantoorgebouw!

Dus zoekt u kantoorruimte in Halfweg? Plan dan gratis een rondleiding in en bekijk de kantoorruimte van 204 m2 in Halfweg met eigen ogen! U zult enthousiast raken over het voormalige pakhuis! Het is natuurlijk ook mogelijk om contact op te nemen met SKEPP.

Kantoorruimte beschikbaar op zichtlocatie in Halfweg! Haarlemmerstraatweg 11 Halfweg Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!