Super deal

Halfweg, Suikersilo Oost-West 1-41

Kantoorruimte beschikbaar in oude fabriekshal in Halfweg!

Kantoorruimte huren halfweg Amsterdam - Haarlem? Dat kan op deze prachtige locatie aan de Haarlemmerstraatweg 7 in Halfweg. Via SKEPP huurt u hier kantoorruimte op maat vanaf 171 m2. Het kantoorpand is het voormalige gebouw van CSM Suikerfabriek. De totale vloeroppervlakte van het complex bedraagt 108.000 m2.

Huurcontracten kunnen flexibel worden ingericht maar u huurt hier tenminste 1 jaar. De standaard huurprijs bedraagt €125,- per m2 per jaar. Meerjarig huren betekent een lagere huurprijs voor u! Let op; Laat u hierover informeren door SKEPP. De locatie van het kantoorgebouw is inspirerend en uniek. Alles binnen het kantoorgebouw ademt professionaliteit.

De bereikbaarheid van de kantoorruimtes is uitstekend. Als u met het eigen vervoer reist, dan is het belangrijk om te weten dat de snelwegen A5, A9 en A10 zeer goed toegankelijk zijn. Als u liever met het openbaar vervoer reist, dan is dat geen probleem. Treinstation Halfweg-Zwanenburg ligt tegenover het kantoorpand. Vanuit daar is er bijvoorbeeld een treinverbinding met Amsterdam Centraal. Dus bent u op zoek naar een kantoor op maat, zoek dan niet verder en plan direct uw eigen rondleiding, helemaal gratis via SKEPP!

Representatieve kantoorruimte beschikbaar in Halfweg Suikersilo Oost-West 1-41 Halfweg Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!