Super deal

Nieuwegein, Zoomstede 13-25

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte vanaf 19 m2 beschikbaar in modern kantoor te Nieuwegein

Zoekt u kantoorruimte in Nieuwegein? In dit recent gerenoveerde kantoorpand aan de Zoomstede huurt u op een goed bereikbare locatie. Onder meer de snelweg A2 is snel te bereiken en er ligt een tramstation om de hoek. Dit kantoor past goed in het rijtje kantoren dat 'Het Nieuwe Werken' nastreeft, vanwege de flexibele huurmogelijkheden en een brasserie waar ontmoetingen plaatsvinden bijvoorbeeld.

Kantoorkamer vanaf 19 m2 en kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 beschikbaar in dit kantoorpand in Nieuwegein

In dit kantoorpand in Nieuwegein huurt u een kantoorkamer vanaf 19 m2. Behoefte aan een groter kantoor? Huur dan een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Over de huurtermijn is overleg mogelijk. Het is overigens wel belangrijk om te weten dat een flexibele huurtermijn van minimaal 1 jaar doorgaans financieel het meest aantrekkelijk is.

Goedkoop huren in Nieuwegein? Huurprijzen vanaf €285,- per maand

Ziet u het al zitten om uw onderneming te vestigen in dit kantoorgebouw in Nieuwegein? Of u nu een middelgrote onderneming heeft of dat u een groot bedrijf onder uw hoede heeft, in dit kantoor vindt u een ruimte die bij uw wensen aansluit. Een kantoorkamer van 19 m2 huurt u voor slechts €285,- per maand, terwijl u een kantoorruimte op maat (>100 m2) huurt voor maar €95,- per m2 per jaar.

De brasserie: de plek om te ontmoeten, lunchen en borrelen

Een groot voordeel van dit kantoorpand is de aanwezige brasserie. Een plek waar u andere ondernemers kunt ontmoeten en kunt netwerken. Het is bovendien de plek voor een heerlijke lunch en om een borrel te organiseren. Bovendien zijn er vergaderfaciliteiten, is er een loungeruimte en kunt u uw auto parkeren op eigen terrein onder het kantoorgebouw.

Benieuwd naar de mogelijkheden van dit kantoor in Nieuwegein?

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden binnen dit kantoorpand in Nieuwegein, is het verstandig om een kijkje te nemen op deze kantoorlocatie. Door een gratis (!) rondleiding te plannen bij SKEPP ziet u uw nieuwe kantoorruimte met ogen. Wilt u meer informatie over huren in Nieuwegein? Neem contact op met de vastgoedspecialisten van SKEPP!

Recent gerenoveerde kantoorruimte te huur in Nieuwegein Zoomstede 13-25 Nieuwegein Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!