The Hague Central Station, Anna van Buerenplein 41

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Parking

Unieke kans! Kantoorruimte huren op Den Haag Centraal!

Bij SKEPP huurt u kantoorruimte op een unieke locatie in Den Haag. Dit flexibele kantoorconcept is gelegen pal naast NS station Den Haag Centraal aan het Anna van Buerenplein. Het kantoorgebouw maakt deel uit van een aantal grootschalige gebouwen. Hierin zijn onder andere een Meeting Center, restaurant, hotel, winkelcentrum, fitness en diverse horecagelegenheden gevestigd.

Een kantoorunit te huur vanaf 10 m2 op deze locatie in Den Haag

Bij SKEPP huurt u hier een werkplek, kantoorunit vanaf 10 m2 (nog slechts enkele units vrij!) of kantoorruimte op maat groter dan 100 m2. Een kantoorunit huren kan hier al voor maar €600,- per maand! Het servicelevel is erg hoog binnen dit kantoorpand. Services en voorzieningen zijn hieronder opgesomd.

Den Haag Centraal en het Malieveld op loopafstand

De locatie van uw kantoorruimte is uitstekend door de ligging nabij Den Haag Centraal, het Malieveld en het centrum van Den Haag. Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorunit of kantoor op maat? Bij SKEPP plant u geheel gratis uw eigen rondleiding in op een moment dat het u uitkomt!

Flexibele kantoorruimte te huur op Den Haag Centraal Anna van Buerenplein 41 The Hague Central Station Toplocation!

3 reviews Anna van Buerenplein

Ik ben een startende ondernemer.

Iedere dag kom ik vanuit Rotterdam naar mijn kantoor in Den Haag met de trein Een locatie zo dicht bij het station is ideaal voor mij, maar ook voor mijn klanten. Ook heeft het kantoor een moderne uitstraling. Fijne plek om te werken!

Mooi pand.

Ook erg handig dat in het centrum winkelruimten en restaurants aanwezig zijn, hierdoor heb je alle belangrijke voorzieningen onder een dak

Ziet er strak uit!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!