Utrecht Lage Weide, Atoomweg 280-282

Kantoorruimte te huur op snelweglocatie A2 - Utrecht

Aan de Atoomweg in Utrecht huurt u kantoorunits en kantoorruimte op maat bij SKEPP. Het gecombineerde kantoor- en bedrijfsgebouw bestaat uit twee bouwlagen. Het pand bevindt zich op bedrijventerrein Lage Weide.

Beschikbare ruimte en huurprijzen Atoomweg 280 - 282

Unit D aan de Atoomweg 280 behelst 204 m2 bedrijfsruimte en 51 m2 kantoorruimte voor maar €1.495,- per maand. Unit C aan de Atoomweg 282 behelst 144 m2 bedrijfsruimte en 31 m2 kantoorruimte + 71 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping voor €1.495,- per maand.

Huurtermijn van de gecombineerde bedrijfs- en kantoorruimten

De huurtermijn is tenminste twee jaar met aansluitende perioden. Toch huren voor een kortere periode? Vraag dan naar de mogelijkheden om hier korter te huren door contact op te nemen met SKEPP.

Ligging van dit bedrijfspand in Utrecht

De ligging van het kantoorgebouw in Utrecht is bijzonder goed te noemen, wat de bereikbaarheid betreft. De snelwegen A2 (Amsterdam – België), A12 (Den Haag – Duitsland) en A27 (Almere – Breda) zijn snel toegankelijk. Ook met het openbaar vervoer reizen is een optie. Treinstation Maarssen is te bereiken binnen tien minuten met de lijnbus.

Op zoek naar kantoorruimte/bedrijfsruimte in Utrecht?

Dus bent u op zoek naar een (ingerichte) kantoorkamer of een kantoorruimte op maat in Utrecht, zoek dan niet verder en plan uw eigen rondleiding, 24/7 bij SKEPP.

Kantoorruimte te huur op snelweglocatie te Utrecht! Atoomweg 280-282 Utrecht Lage Weide Toplocation!

2 reviews Atoomweg

Ruime, goed te bereiken bedrijfsruimte.

Prettige ligging op het bedrijventerrein in Utrecht.

Goed bereikbaar vanaf verschillende snelwegen. Openbaar vervoer op loopafstand van het gebouw.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!