Kantoor te huur Hasselt, Lummense Kiezel 51

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • Kastje/kluisje
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Kermt Monninxstraat 4 min. lopen (0,4 km)
  • Treinstation Schulen 1 uur 2 min. lopen (5,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Lummense Kiezel 51 in Hasselt

Beschikbare kantoorruimten
Beschikbare kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Lummense Kiezel in Hasselt

Met een kantoor te huur aan de Lummense Kiezel in Hasselt heb je een kantoorruimte met een goede ligging. Het kantoorpand is gelegen op een groot en groen, terrein. Overal rond je heen zijn groene weiden te zien. Met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum zit je in een heerlijk rustige omgeving. In het kantoorgebouw worden kantoren en diensten op maat van de klant aangeboden. Lees snel verder om nog meer te ontdekken over dit prachtige kantoor te huur en ga voor een kantoor in Hasselt.

Huurprijzen

In deze unieke locatie huur je een kantoor voor €400,- per maand exclusief BTW. Bij het huren van een werkruimte zijn alle faciliteiten, zoals het schoonmaken inbegrepen in de huurprijs. In dit concept werk je in een open ruimte maar ook een afgescheiden kantoorruimte is mogelijk. Vraag onze vastgoedmakelaars naar de mogelijkheden.

Vergaderruimtes, weide en bemand onthaal

Dit kantoorgebouw aan de Lummense Kiezel in Hasselt beschikt niet alleen over een aantal ingerichte moderne multimedia vergaderzalen maar is ook omgeven door groene weiden en heeft een eigen kantoorhond. Het pand beschikt over een eigen keuken, bar en heeft zelfs een massagesalon. Er is een bemand onthaal en ook een post- en telefoonservice mogelijk. Je hebt 6 dagen per week (van 06:00 uur tot 23:00 uur) toegang tot je kantoor, zo kun je flexibel je werkdagen indelen. Buiten kun je in de zomer overleggen of zelfs barbecueën met je collega’s. Even uitrusten in een hangmat behoort ook tot de mogelijkheden.

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je hier een kantoor huurt geniet, je als huurder van een goede ligging. Je kantoor te huur is namelijk gevestigd op 5 minuten rijden van het Klaverblad van Lummen waardoor je makkelijk naar Antwerpen of Brussel kunt rijden. Met hier een kantoor te huur ben je dus gemakkelijk te bereiken vanuit alle hoeken van het land. Je auto kun je parkeren op de ruime parking van het bedrijvencentrum. Voor de fietsen is er buiten het kantoorgebouw een overdekte ruimte gemaakt. Er is zelfs een douche voorzien, zo kun je altijd fris aan het werk.

Kantoor te huur aan de Lummense Kiezel in Hasselt?

Wil jij ook je kantoor te huur aan de Lummense Kiezel in Hasselt? Neem dan nu contact op met SKEPP en wees zeker van jouw kantoor te huur op deze toplocatie. Met al jouw vragen kun je terecht bij een van onze kantoorexperts voor gratis en snel advies. Wil je graag het kantoor te huur bezichtigen? Plan dan nu een gratis rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur aan de Lummense Kiezel in Hasselt.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Wat een mooi pand!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Lummense Kiezel 51

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner