Wisselweg 1, Almere Stad

Kantoorruimte te Huur in hartje Almere!

Kantoorruimte huren op een aantrekkelijke locatie in Almere tegen een gunstig huurtarief? Aan de Wisselweg in Almere biedt SKEPP kantoorruimte op maat te huur aan. Het is mogelijk om hier kantoorruimte op maat vanaf 440 m2 te huren.

Het kantoorpand met de naam ‘De Beurs’ heeft zes verdiepingen, een parkeergarage bestaande uit twee lagen en een bedrijfsrestaurant. De huurprijs is op aanvraag bij SKEPP. De huurperiode is tevens op aanvraag echter u kunt uitgaan van tenminste 1 of 2 jaar. Het kantoorgebouw ligt in hartje Almere. Voorzieningen zijn dus binnen handbereik.

Het NS-station Almere Centrum is op een loopafstand van zes minuten van de kantoorruimte. Ook zijn er meerdere bushaltes in de directe omgeving van het te huren kantoorpand. De dichtstbijzijnde snelweg is de A6. Deze snelweg heeft een verbinding met de A1 (Amsterdam – Duitsland) en de A27 (Almere – Breda). Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Almere? Plan een rondleiding binnen dit kantoorpand en laat u informeren over de huurprijs en huurperiode door SKEPP!

Huur smaakvolle kantoorruimte in hartje Almere! Wisselweg 1 Almere Stad Toplocation!

2 reviews Wisselweg

Wat een grappig pand van de buitenkant, leuke locatie in het centrum van Almere

Top voorzienignen!

alles goed geregeld in dit kantoorpand. Fraaie uitstraling.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!