Hilversum, Franciscusweg 219

1216SE Hilversum

5 (3)
  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte huren in dit kantoorpand in Hilversum

Binnen het kantoorpand in Hilversum zijn er diverse metrages (ingerichte) kantoorkamers (vanaf 35 m2) en kantoorruimte op maat (t/m 1000 m2) beschikbaar om te huren. De standaard huurtermijn is meerjarig maar in overleg is het mogelijk om de huurtermijn flexibeler in te delen.

Het kantoorgebouw aan de Fransiscusweg heeft een hoogwaardige uitstraling en bevat enkele architectonische hoogstandjes. Het kantoor heeft een oppervlak van 4.535 m2 verdeeld over vier bouwlagen. Het kantoorpand is in de jaren ’90 gebouwd.

De ligging in Hilversum is gunstig te noemen aan de N201 met goede aansluiting op de Rijksweg A27 (Almere en Utrecht/Breda). U huurt hier voor slechts €75,- per m2 per jaar. Dit is echter een richtprijs, onderhandeling hierover is dus mogelijk. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoorruimte op maat? Vraag dan geheel vrijblijvend een rondleiding aan via SKEPP!

Voordelige kantoorruimte beschikbaar in Hilversum Franciscusweg 219 Hilversum Toplocation!

3 reviews Franciscusweg

Een mooi pand met een representatieve uitstraling.

Ik vind het fijn om hier relaties uit te nodig aangezien het pand is voorzien van goede faciliteiten. Er is namelijk altijd parkeergelegenheid, het ruikt er altijd fris door de goede schoonmaak en je hoeft niet in je eigen kantoorruimte te vergaderen. Er zijn namelijk ook vergaderzalen aanwezig, perfect!

Grote centrale entree, een fijne ontmoetingsplek!

Ideaal dat je hier voor de deur kunt parkeren, makkelijk en snel!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!