Amsterdam Grachtengordel, Keizersgracht 97-99

  • Desk

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Kantoorruimte beschikbaar op loopafstand van Amsterdam Centraal Station!

Dit kantoorpand ligt aan de Keizersgracht in onze hoofdstad, Amsterdam. Het is een typisch grachtenpand, waar u op uw gemak kunt werken. Winkels, restaurants én Amsterdam Centraal Station zijn op loopafstand van dit karakteristieke kantoorpand. Met andere woorden, een prachtige locatie om uw onderneming te vestigen!

Kiest u een kantoorkamer of kantoorruimte op maat?

U huurt hier eenvoudig een fraaie kantoorkamer en daarnaast kunt u gebruik maken van alle beschikbare faciliteiten. Ook zijn er kantoorruimten op maat vanaf 100 m2 beschikbaar. Wat past het best bij u?

Flexibel huren of een langdurig huurcontract? U kiest!

U huurt hier op flexibele basis een flexwerkplek. Gaat u liever voor meer zekerheid? Huur dan een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat voor een langere huurtermijn. Een huurtermijn van 1 jaar is over het algemeen het financieel aantrekkelijkst.

Glasvezelinternet, bemande receptie en 24/7 toegang in dit kantoor

U maakt hier gebruik van een hoog serviceniveau en luxe voorzieningen, als u kantoorruimte huurt. Services als glasvezelinternet en secretariële diensten door de receptionisten behoren tot de mogelijkheden. Bovendien heeft u 24/7 toegang, zijn er lunchmogelijkheden en is er vergaderruimte aanwezig.

Neem een kijkje bij dit kantoorpand aan de Keizersgracht!

Kom een kijkje nemen in dit kantoorgebouw en zie de mogelijkheden van de diverse kantoorruimten. Een rondleiding plant u geheel vrijblijvend in via het menu rechts op deze pagina. Het is uiteraard ook een optie om contact op te nemen met SKEPP!

Werkplekken te huur aan de Keizersgracht in Amsterdam Keizersgracht 97-99 Amsterdam Grachtengordel Toplocation!

1 reviews Keizersgracht

Prachtige centrale entree met een bemande receptie, ideaal voor alle vragen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!