RENTED OUT

Amsterdam Houthavens, Van Diemenstraat 20-200

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Houthavens!

Kantoorruimte huren op een wereldbestemming in Amsterdam Houthavens

Kantoorruimte huren op een unieke plek in Amsterdam Houthavens? Vroeger legden hier schepen met wereldse bestemmingen aan maar tegenwoordig wordt hier kantoorruimte aangeboden. Hier huurt u een flexplek, een ingerichte kantoorkamer of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2.

Een flexplek of kantoorkamer binnen de Houthavens van Amsterdam

Een flexplek huurt u voor slechts €99,-. Een kantoorkamer van 90 m2 huurt u al vanaf €1.500,- per maand. Er zijn momenteel nog maar twee kantoorkamers beschikbaar! Een kantoorruimte op maat huurt u vanaf maar €135,- per m2 per jaar.

Flexibele huurtermijnen of uw kantoor huren op vaste basis?

De kantoorruimtes zijn te huur op flexibele of vaste basis. Een langere huurtermijn kan voordeel opleveren wat een lagere huurprijs betreft. Dit kantoorpand telt 3 verdiepingen plus de begane grond. De verhuurbare oppervlakte van dit kantoor bedraagt 10.867 m2. Binnen dit pand kunt u ook gebruik maken van aanwezige voorzieningen als een vergaderruimte en printfaciliteiten. Ook is er parkeerruimte om uw auto te parkeren.

Een uniek kantoorbelevingsconcept met industriële look

Dit kantoor in Amsterdam Houthavens is een uniek kantoorbelevingsconcept met veel historie binnen de Zeeheldenbuurt. U heeft hier uitzicht over het IJ en het Westerpark. Kortom, bent u op zoek naar een flexplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat in onze hoofdstad, Amsterdam? Hier bent u aan het juiste adres, dus vraag bij SKEPP geheel vrijblijvend een rondleiding aan!

Huur een moderne kantoorruimte in Amsterdam Houthavens Van Diemenstraat 20-200 Amsterdam Houthavens Toplocation!

2 reviews Van Diemenstraat

Prachtig authentiek pand

De lichte kantoorkamers met frisse uitstraling spreken mij erg aan. Helaas ligt het niet iets buiten mijn budget.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!