Amsterdam Noord, Asterweg 19

1031HL Amsterdam Noord

5 (4)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte te huur binnen business center aan de Asterweg in Amsterdam Noord

U huurt hier een werkplek of kantoorruimte binnen een modern business center op een aantrekkelijke plek in Amsterdam-Noord. Maak gebruik van voorzieningen als een vergaderruimte. Ook bedrijfsruimtes te huur, ideaal voor bedrijven die ook op zoek zijn naar opslagruimte.

Een werkplek, kantoorkamer en kantoorruimte op maat te huur!

Aan de Asterweg in Amsterdam-Noord huurt u een flexibele werkplek, maar ook een kantoorkamer vanaf 39 m2 tot 100 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. Tevens is er de mogelijkheid om bedrijfsruimte inclusief opslagruimte te huren vanaf circa 150 m2. Dus aan de hand van uw wensen kunt u op zoek naar een geschikte kantoorruimte binnen dit moderne kantoorpand!

Een kantoorkamer voor €537,- per maand in Amsterdam Noord

Besluit u om een kantoorruimte van 39 m2 te huren, dan betaalt u maandelijks een huurprijs van slechts €537,-. Een bedrijfsruimte van 148 m2 huurt u vanaf €1.788,- per maand.

Maak gebruik van faciliteiten als telefoonbeantwoording

Huurt u hier kantoorruimte, dan maakt u ook direct gebruik van de aanwezige voorzieningen. Doe bijvoorbeeld uw voordeel met de telefoonbeantwoordservice. Verder zijn er vergaderruimtes en is er ruimte om te parkeren op eigen terrein. Bovendien zijn er mogelijkheden tot catering binnen dit kantoorpand. Het kantoorpand is goed bereikbaar met eigen vervoer. Ook per openbaar vervoer is het kantoorgebouw in Amsterdam-Noord prima toegankelijk.

Plan direct uw rondleiding aan de Asterweg in Amsterdam Noord

Dus bent u op zoek naar een werkplek (100 m2)? Stop uw zoektocht! Gratis rondleiding? Het kan bij SKEPP, door in het menu rechts op deze pagina een rondleiding in te plannen.

Goedkope kantoorruimte huren in Amsterdam-Noord! Asterweg 19 Amsterdam Noord Toplocation!

3D Viewer Asterweg

Click to activate

4 reviews Asterweg

Een pand wat je makkelijk kunt bereiken met een parkeerplaats naast de deur.

Alles is heel open en er is veel licht in je kantoor, erg prettig

MOoie kantoorruimtes met volledige service

De sfeer is goed, de medehuurders zijn leuk

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!