Rent office space Eindhoven Strijp-S, Torenallee 20

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Eindhoven, Glaspoort 5 mins walk (0.4 km)
 • Railway station Eindhoven Strijp-S 10 mins walk (0.8 km)
 • Park 2 mins walk (0.1 km)
 • Gym 4 mins walk (0.3 km)
Availability

Check below which office types are available at Torenallee 20

About this office

Kantoorruimte huren aan de Torenallee in Eindhoven (Strijp-S)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Torenallee in Eindhoven? Neem dan een kijkje in dit prachtige kantoorgebouw. Het kantoorpand is in 1989 gebouwd, maar pasgeleden volledig gerenoveerd. Via een centrale entree kom je in een gebouw binnen waar een duidelijk industrieel karakter zichtbaar is. Dit komt omdat er tijdens de renovatie veel oude elementen bewaard zijn gebleven. Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op deze locatie zijn kantoorruimten en werkplekken beschikbaar. Je huurt al een kantoorruimte vanaf €1300,- in de maand. Voor dit bedrag krijg je een mooie kantoorkamer, geschikt voor 4 personen. Ben je met meerdere personen? Neem dan een kijkje in de andere beschikbare kantoorunit, te huur voor een maandelijks bedrag van €1600,-. Ben je zzp-er en niet op zoek naar een eigen kantoorruimte? In dit kantoorgebouw is het ook mogelijk om een vaste fulltime werkplek te huren voor €350,- in de maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle services en faciliteiten.

Gemeubileerde kantoorruimten, 24/7 toegankelijkheid en schoonmaak

Het huren van een kantoorruimte aan de Torenallee in Eindhoven (Strijp S) brengt vele gemakken met zich mee door de aanwezige services en faciliteiten. Ben jij op zoek naar een kantoorruimte waar je zo in kunt? De gemeubileerde kantoorruimten op deze locatie bieden daar de oplossing voor. Een ander voordeel is dat je hier 24/7 gebruik van kunt maken. Erg handig wanneer je buiten kantoortijden om de laatste werkzaamheden wilt afronden. Houd je niet van schoonmaken? Dan heb je mazzel, dit wordt voor jou gedaan! Daarnaast maak je gebruik van een luxe pantry, glasvezel internet en wordt jouw naam als huurder bij de entree vermeld.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is erg goed bereikbaar, de A2, A67 en A50 liggen namelijk op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? De bushalte ‘Eindhoven, Glaspoort’ is op slechts 5 minuten loopafstand verwijderd van jouw werkplek en het treinstation ‘Eindhoven Strijp-S’ ligt iets verderop. In de nabije omgeving zit het restaurant Soul Kitchen. Een echte aanrader om een keer lekker te gaan eten na werktijd!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Torenallee in Eindhoven Strijp-S?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte of werkplek te huren aan de Torenallee in Eindhoven Strijp-S? Plan dan snel een rondleiding in. Onze vastgoedconsultants helpen je hier graag gratis en geheel vrijblijvend mee verder en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Torenallee.


Rent at this location?

This is currently available at Torenallee 20 in Eindhoven Strijp-S

(Flex)desks
Office rooms
How many square meters of office space do I need?
Media

Get a good impression of this office

reviews

Find out what other people said about this location

R

De industriële look in dit kantoorpand is erg gaaf gedaan.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Torenallee 20

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner