Rent office space Ghent, Coupure Rechts 88

5 (4 reviews)
Facilities
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Fitness area
 • Desk
 • Parking facility
 • Postal address
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Meeting space
 • Reception desk
 • Internet facilities
 • Pantry
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Coupure Rechts 88 in Ghent

Available (flex)desks
 • (Flex)desk

  Space description: Own workspace
  Rental price: €500 /mo.
  Receive rental information
Available office rooms
 • Office room

  Space description: 8 Persons
  Rental price: €2,632 €2,500 /mo.
  Receive rental information
How many square meters of office space do I need?

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoor te huur op de Coupure Rechts in Gent

Op zoek naar een kantoor te huur in Gent? Dan is het kantoor te huur op de Coupure rechts in Gent echt wel iets voor jou. Het kantoor te huur is gevestigd in een statige en karaktervolle patriciërswoning aan de Coupure rechts in Gent. De Coupure rechts is een centraal gelegen plaats in Gent. Je bevindt je er midden in het stadscentrum maar toch is de Coupure rechts een rustige buurt. Ideaal dus om je kantoor te huur op de Coupure rechts in Gent te vestigen.

Huurprijzen

Het business center biedt zowel kantoorruimtes als werkplekken. In het bedrijvencentrum vind je diverse kantoorruimtes in verschillende maten. Een kantoorruimte voor jou en je team, van 8 tot 10 personen, heb je vanaf €1000,- per maand. Een eigen vaste kantoorkamer met beveiligde opbergruimte heb je vanaf €500,- per maand. Een kantoorunit voor enkele dagen per week heb je vanaf €250,- per maand. Een werkplek heb je vanaf €120,- per maand. Een werkplek is ideaal voor coworking en om te netwerken. 

Lekker eten, relaxmomenten en een fitness met verschillende sportsessies

Het business center vindt de combinatie werk en plezier heel belangrijk. Naast er gezellig werken in een prachtig kader kun je er ook volop genieten. Er is een restaurant en koffiebar met een gezellig en ruim terras. Elke ochtend wordt er vers ontbijt voorzien, op de middag kun je er een heerlijke lunch krijgen en ook voor een hongertje tussendoor is er iets om te knabbelen. Ontspannen kun je dan weer in de prachtige, ontspannende, 500m2 grote stadstuin. Van april tot oktober is het buitenterras geopend om te vergaderen of uiteraard te ontspannen. Wil je op een intensievere manier even relaxen? Van je kantoor te huur kun je direct de fitnessruimte in. Er is voorzien in personal training, small group sessies en corporate sessies voor bedrijven. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur Coupure rechts in Gent is vlot bereikbaar. Met de auto is het bedrijvencentrum gemakkelijk te bereiken via de E17 en E40 vanuit Antwerpen, Brussel en Brugge. Parkeren kan langs de Coupure zelf. Kom je met de fiets naar je kantoor te huur? Het bedrijvencentrum  beschikt over een grote en verwarmde fietsenstalling. Als je met de trein komt, stap je het best af aan het station Gent-Sint-Pieters. Het station ligt niet ver van het kantoor te huur en is perfect te doen te voet, met de fiets of met tram 1 of tram 4. Er verschillende tram- en bushaltes op wandelafstand van het kantoor te huur.

Huur je binnenkort ook een kantoorruimte op de Coupure Rechts in Gent

Overtuigd van een kantoor te huur op de Coupure rechts? Neem snel contact op met SKEPP en vestig vandaag nog jouw op de Coupure rechts in Gent. Met al je vragen kun je bovendien terecht bij een van onze vastgoedconsultants. Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Wacht niet langer en ga voor een kantoor te huur  op de Coupure rechts in Gent. 


Reviews

Find out what other people said about this location

M

Dit is een mooi pand met sportruimte.

I

Een mooi oud pand!

K

De powerlunch is wel vree gaaf zeg en goedkoop

N

Het voelt iedere keer als een warme huiskamer.

Kweenie maar het is beter dan thuis te werken.Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Coupure Rechts 88

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen