Kantoor te huur Aalst, Industrielaan 4

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Oplaadpunt auto
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Keuken
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Industrielaan 4 in Aalst

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: 1.071 € 910 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 43 m2
  Huurprijs: 1.524 € 1.295 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 57 m2
  Huurprijs: 2.253 € 1.915 € p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Een kantoor te huur in de Industrielaan in Aalst

Een kantoor te huur in de Industrielaan in Aalst? Twijfel je tussen een kantoor te huur in Brussel of een kantoor te huur in Gent? Dan is een kantoor te huur in Aalst de perfecte tussenoplossing. Aalst ligt geografisch gezien in het centrum van België, ongeveer halverwege tussen Gent en Brussel. Aalst is bovendien de op een na grootste stad van Oost-Vlaanderen. Ook maakt het deel uit van het Brusselse stadsgewest. De stad staat uiteraard bekend om zijn jaarlijkse indrukwekkende carnaval. Huur jij binnenkort een kantoor te huur in de Industrielaan in Aalst?

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum in de Industrielaan voorziet in kantoorruimtes en flexibele werkplekken. Je hebt er zowel privé kantoorruimtes als gedeelde kantoren te huur. Je hebt privé kantoren van 24 m2, 25 m2, 26 m2 en 35 m2 voor respectievelijk €519,-, €541, €560,- en €699,- per maand. Wil je een all in formule met telefonie, internet, elektriciteit en verzekering? Dan betaal je maar €120,- extra per maand. Een gedeeld kantoor te huur komt op €320,- per maand. Doe je graag aan coworking? Dan is een flex werkplek iets voor jou. Een werkplek betaal je €8,- per uur. Zo kun je helemaal flexibel afstellen wanneer en hoe lang je wilt werken in het business center.

Social events, bedrijfsruimtes en vergaderzalen om te huren en 24/7 toegang

Met een kantoor te huur in de Industrielaan in Aalst breidt je je netwerk uit. Het bedrijvencentrum vindt netwerken heel belangrijk. Daarom organiseert het voor zijn huurders diverse social events in het jaar zodat ze de kans krijgen om te netwerken. Bij het bedrijvencentrum zijn bovendien ook bedrijfsruimtes en vergaderzalen te huren. Ben je een echte workaholic? Dan zit je met een kantoor te huur in de Industrielaan zeker en vast goed. Het business center biedt zijn huurder 24/7 toegang. Zo kun je werken wanneer jij het wilt. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur in de Industrielaan is heel gemakkelijk te bereiken. Het bedrijvencentrum ligt vlakbij de E40, de snelweg tussen Brussel en Gent. Met de auto komen naar je kantoor te huur is dus geen probleem. Parkeren doe je op de parking van het bedrijvencentrum zelf. Reis je liever met het openbaar vervoer. Het station van Aalst en het station van Erembodegem maakt reizen met de trein mogelijk, inclusief het uitgebreide busnetwerk. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Industrielaan in Aalst? 

Kan je niet wachten om een kantoor te huur te hebben in de Industrielaan in Aalst? Neem dan snel contact op met een kantoorexpert van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier. Ga nu voor een kantoor te huur in de Industrielaan in Aalst.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Gewoon in orde

B

Voor mij gewoon goed en geen lastige files want ik ga na de spits op afspraken

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Industrielaan 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen