Louvain, Philipssite 5

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoor te huur aan de Philipssite in Leuven

Ben jij op zoek naar een kantoor aan de Philipssite in Leuven? Neem dan een kijkje in dit fantastische business center met hoogwaardige faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om te zwemmen, er is een gym en zelfs een kinderopvang. Ideaal wanneer je hier wilt (flex)werken maar geen oppas hebt, dan is dit de ideale oplossing. De voorzieningen zijn niet alleen een voordeel aan de Philipssite, ook de bereikbaarheid is uitstekend.

Huurprijzen

Op deze locatie zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte tussen de 15 m2 en 19 m2. Ben je geïnteresseerd in een kantoorkamer van 15 m2? Hier betaal je een maandelijks bedrag van €800,- voor. Iets meer ruimte nodig? Neem dan een kijkje in de kantoren van 19 m2, te huur voor €1050,-. Ook heb je de mogelijkheid om hier een werkplek te huren voor een maandelijks bedrag van €150,-. Op zoek naar een groter kantoor? Vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden van deelverhuur.

Horecagelegenheid, een zwembad en 24/7 toegankelijk

Zoals eerder aangegeven beschikt het business center aan de Philipssite in Leuven over vele services en faciliteiten, waaronder de horecagelegenheid. Een fijne plek om met collega’s te lunchen of te genieten van een lekker kopje koffie/thee met een klant. Wil je even afkoelen na een lange werkdag? In dit bedrijvencentrum is zelfs een zwembad aanwezig, heerlijk toch? Na een paar baantjes toch nog weer even aan het werk? Je hebt hier 24/7 toegang tot jou kantoor.

Locatie en bereikbaarheid

Je bereikt makkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer de Philipssite. Ook is het business center in een creatieve omgeving gevestigd, in de nabije omgeving vind onder andere een skateboardpark en een Sportoase. Op het park zijn ook gezellige cafés en restaurants te vinden waar je een borrel kunt drinken en een lekker hapje kan eten.

Huur jij binnenkort een kantoor aan de Philipssite in Leuven?

Zie jij het wel zitten om een kantoor te huren aan de Philipssite in Leuven? Aarzel niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, zo kun je het kantoor met eigen ogen bekijken en beleven. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoor aan de Philipssite.

Philipssite 5 Philipssite 5 Louvain Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!