Kantoor te huur Leuven, Ambachtenlaan 8

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Fietsenstalling
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Keuken
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Ambachtenlaan 8 in Leuven

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 78 m2
  Huurprijs: 800 € p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Ambachtenlaan in Leuven

Een kantoor huren in een rustige omgeving doe je aan de Ambachtenlaan in Leuven. Dit moderne business center heeft kantoorruimte voor iedere ondernemer. Je kunt hier een kantoor huren dichtbij Leuven centrum en genieten van de rustige omgeving. Wil jij ook een kantoor huren in dit moderne bedrijvencentrum? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over het huren van een kantoor in Leuven.

Huurprijzen

Een kantoorruimte van 76 m2 met 4 afzonderlijke ruimtes huur je in dit kantoorpand voor €800,- exclusief €200,- servicekosten. In de servicekosten zijn het gebruik van water, electriciteit en andere kosten inbegrepen  zodat jij op het einde van de maand niet voor verrassingen komt te staan. Elke kantoorunit is voorzien van meubels en je kunt dus zo aan de slag als je hier een kantoor huurt. In de modern ogende vergaderzalen kun je voor al je vergaderingen terecht en er is ook de mogelijkheid om zalen te huren voor diverse evenementen.

Rustige ligging, modern netwerk en grote tuin

De rustige ligging van dit kantoorpand aan de Ambachtenlaan in Leuven is zeker een pluspunt. Je kunt hier in alle rust werken zonder de drukte van de stad. Het hele kantoorpand is voorzien van een moderne netwerkinfrastructuur en snelle WiFi zodat je in je gehuurde kantoor zeker bent van een supersnelle verbinding met het internet. Om te ontspannen kun je tijdens de lunch een wandeling maken in de grote tuin die bij het kantoorpand hoort. Het is een heerlijke plek om een pauze in het groen te nemen.

Locatie en bereikbaarheid

Door in dit bedrijvencentrum een kantoor te huren heb je een goede ligging. De E40 autosnelweg ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto van het kantoorgebouw. Dankzij de snelweg heb je een vlotte verbinding naar de andere grote steden zoals Brussel en Antwerpen. Het centrum van Leuven bereik je met de auto op minder dan een kwartier. Je auto parkeer je op de ruime parking dus je gaat zonder parkeerstress naar je werkplek.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Ambachtenlaan in Leuven?

Is een kantoor huren aan de Ambachtenlaan in Leuven iets voor jou? Dit is een ideaal kantoor voor ondernemers die graag in alle rust willen werken. Neem contact op met SKEPP en wij inventariseren je wensen en behoeften. Plan zelf online je rondleiding in. Onze kantoorexperts helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder! Wij beantwoorden met plezier al je vragen over dit kantoor te huur aan Ambachtenlaan in Leuven.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Ambachtenlaan 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen